Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért büdös ott lent?

Miért büdös ott lent?

Figyelt kérdés
Fehérfolyásomvan, de megszagoltam (bocsi guszustalan) és nem az a büdös. Mi lehet? Nem viszket, nem csíp, semmi fura nincs. Amikor a suliban is leülök éskicsit szétnyitom a lábam, akkor is érzem.. mit ajánlotok? anyuval nem merekilyenről beszélni... :/ kicsit gáznak érzem.. segítenél?
2011. szept. 29. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Orvos, ha büdös!!!
2011. szept. 29. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem szégyen. nyugodtan mond el édesanyádnak ő biztos fog segiteni neked és biztos hogy nem fog gunyolodni rajtad cagy írjál látatlanban a weborvos.hu-ra
2011. szept. 29. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet a combod tövénél ízzadsz meg. Bugyiban fújj egy kicsit a combod tövéhez (nem tom mi a pontos megnevezés). de a nemi szervre ne menjen, mert ott gombát okozhat.

Nekem volt egy fajta dm-ben vett no name intimlemosóm, amitől én is büdös voltam. Abbahagytam azt használni, és már semmi baj. Amúgy a nőgyógyászok nem ajánlják az ilyen intim lemosókat sem, csak a tiszta csapvizet. Én ott lent is csak manna-szappant használok, ami nem vegyszer.

Nem feltétlenül kell orvoshoz rohangálni...

2011. szept. 29. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
* kimaradt. fújj az ízzadásgátló sprayből vagy akármilyen ízzadásgátlóból tegyél oda, amit hónaljra is használsz
2011. szept. 29. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Most büdös, vagy nem büdös? Egyszer ezt írod, aztán meg nem az a büdös. Most ez hogy van?
2011. szept. 29. 14:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Rendben köszi :) a spray-ra én is gondoltam, de nem tudtam, hogy szabad-e. de akkor kipróbálom.

Kedves utolsó! igen, büdös, de nem a ffolyás. és az a bajom, hogy nem tudom, hogy mi. de akkor lehet, hogy izzadás.

2011. szept. 29. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy baktériumos külső fertőzésed van. Így nyár végén előfordul. Minden nap fújd be ezüstkolloid oldattal napi három alkalommal. Ez nem árt ha nyálkahártyára jut, és megöli a szagokat okozó bacikat.
2011. szept. 29. 21:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de ilyet hol lehet venni? És köszönöm! :)
2011. szept. 30. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezüscolloid oldatot a gyógynövényben szoktam venni. Sok minden másra is használható a családban. Torokgyulladásra, náthára, vágott, horzsolt sebekre. Szóval ami gyulladt, piros, irritált arra jó. Keressetek rá a neten.
2011. okt. 1. 18:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. okt. 2. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!