Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Büdös a nemiszervem. Mitől?

Büdös a nemiszervem. Mitől?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy büdös vagyok odalent. Pedig rendesen megmosakszom, a lenti helyre nagy figyelmet fordítok, és mégis. Egyszerűen nem bírom elviselni. Már nagyon régóta, kb. évek óta... Nem merek szólni a szüleimnek, nem merek elmenni nőgyógyászhoz sem. Néha szokott viszketni is, ráadásként a szeméremajkaim nagyobbak a kelleténél, ennek van köze hozzá?

Nem sokáig bírom így. Fürdés után is majd elájulok. Nem bírom!

2009. okt. 19. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
de mégis mien szag? keser, saavanyú? folyűsod fehér? sárga? átlátszó? kevés? sok? a nőgyógyi lehet írna fel 1 doboz kúpot (3db) és megoldodna minden 3 nap alatt. menj bnvel ha nincs más!
2009. okt. 19. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:
na parázz ezen. miért lenne ciki? :) én nem találkoztam olyan nővel még akinek ne lett volna, volt hogy együtt mentünk nőgyógyászhoz is. nem azt mondom hogy normális, de sajnos elég gyakori.
2009. okt. 19. 21:39
 13/25 A kérdező kommentje:
Erről nem merek senkivel sem beszélni. A szagot nem tudom megmondani, nagyon erős, nagyon büdös, egyszóval kibírhatatlan. Messziről érezni. :( A folyásom sűrű, van mikor fehér, van mikor sárga, elég erős, büdös még az is.
2009. okt. 19. 21:41
 14/25 anonim ***** válasza:

nőgyógyász látott már ilyet, nem egyet. ő az ideje legalább felét gombás fertőzésekkel tölti. az rendben, hogy zárkózott vagy, de láthatod hogy így többet ártassz, mint használsz.

el kell hozzá menni, tudni fogja hogy miújság.

2009. okt. 19. 22:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Az orvos elájulna, ha megérezné!:( Azt fogja gondolni,hogy nem mosakszom. Meg előtte gondolom be kellene jelentkeznem,de mit mondjak?hogy büdös vagyok alul és elakarok menni?:((( á képtelen vagyok rá. :( Olyat esetleg lehetne, hogy egy tök idegen helyre elmegyek nőgyógyászhoz?mennyit kellene fizetnem neki???bárhová mehetek?
2009. okt. 19. 22:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Nyugi már:) Azért orvos, h tudja kezelni a problémád. Ha zavarnák az ilyen dolgok, nem ment volna nőgyógyászhoz. Jah és ne tudd meg milyen szagokat kell elviselni az orvosin:S Mire az ember átverekedi magát a hat éven, már sztem semmilyen szagtól nem lesz rosszul:DDD
2009. okt. 19. 23:34
 17/25 A kérdező kommentje:
:DDD A héten elmegyek, mert így nem lehet élni! :(
2009. okt. 19. 23:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez okos döntés. Előtte szépen megmosakszol alaposan, tiszta fehérneműt veszel fel, beteszel egy tisztasági betétet, az felszívja a folyásodat és nem szuttyogsz benne, mire sorra kerülsz. Amikor bejelentkezel (ajánlom az sztk-t, az ingyen van és ugyanolyan alaposak az orvosok, egy fertőzést ott is könnyedén megállapítanak), csak a tb kártyád, személyi igazolványod és lakcímkártyádat kérhetik el, a kartonozóban nem kérdeznek semmit!

Amikor pedig behívnak a rendelőbe, megkérdezik a panaszodat, elmondod, hogy kellemetlen szagot érzel, folyásod van és viszket is. Többet nemigen fog kérdezni, csak beküld az öltözőbe, ahol szépen derékon alul mindent leveszel. Aztán felfekszel a vizsgálóasztalra és a doki 1 perc alatt megvizsgál, már mehetsz is öltözni, mire elkészülsz, már írják is a receptet. Fertőzéstől függően max. 1 hét alatt meggyógyulsz. Nincs mit szégyelned, más nők is kapnak el fertőzéseket,a dokik oly sok mindent láttak már, te csak egy eset vagy az aznapi 20-30-ból. Biztos lehetsz benne, amikor túl leszel rajta, max. azt fogod bánni, hogy eddig vártál.

Jobbulást!

2009. okt. 20. 08:39
 19/25 anonim válasza:
Szia! Ha túl leszel a dokin, akkor majd rájössz, h nem is volt nagy szám! Nemrég estem túl egy gombás fertőzésen. Vizsgálat kb 3 perc, beszélgetés 10. Tudod, h mi volt vele a teendőm? Kaptam EGY darab krémet, azt fel kellett tenni és ennyi. Valszeg vissza fog hívni egy kontrollvizsgálatra, de ha meggyógyultál, akkor nem fogod gáznak érezni! Ne húzd tovább, csak magaddal szúrsz ki! Ha nem voltál még nőgyógyásznál, akkor a vizsgálat kicsit tovább tarthat.
2009. okt. 20. 14:20
 20/25 anonim válasza:
Az előbbi vagyok, csak az jutott még eszembe, h nekem a doki ajánlott egy intim mosakodót, direkt irritált bőrre- tehát ilyenkorra. Saforelle a neve és patikában tudod megvenni recept nélkül. Nálunk Pápán kb 1500 ft volt. Amikor meg nincs semmi bajom, akkor Lactacyd femina mosakodót ajánl. A Saforelle nekem nagyon jó volt, csillapította a viszketést. DE EZ NEM GYÓGYMÓD, csak azért mondom, h könnyebben elviseld azt a 2 napot amíg vársz az időpontodra!!!!
2009. okt. 20. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!