Anyukámmal nem merek a tampon-dologról beszélni. És nagyon cikinek találom, hogy bemegyek a boltba, megfogok egy tampont és kifizetem és kijövök. Mit csináljak?
Kedves Kérdező!
Elmesélek neked egy történetet.
Ma harmadjára hogy magamnak vettem a mini tampont és éjszakai betétet. Üres volt a bolt, én nagyban nézem milyenek vannak amikor meghallom hogy az a srác aki tetszik bejön a boltba két másik haverjával. Ismertük egymást, köszönt is, belenéz a kosaramba, meglátja a tampont meg a betétet. Rámnéz és énis ránézek, de aztán mentek is tovább. Aztán a kasszánál férfi eladó volt. Ő csak megfogta a dolgokat lehúzta a vonalkódot (vagy mit csinált) és kérte a pénzt. Mögöttem persze a kiszemeltem és a barátai, néztek, de én mosolyogtam rájuk, és köszöntem hogy sziasztok:)
Igazából csak először éreztem cikinek és nehezen vettem rá magam, hogy vegyek..aztán odakerültem a boltba és simán levettem kifizettem hazamentem és kész. Nincs ebben semmi szégyellnivaló:)
Ezt a történetet azért meséltem el hogy lásd, a fiúk/férfiak is tudják hogy a nőknek ilyenjük van, és ha gyereket akarnak a férfiak, ahoz egy nő kell akinek mensije van, máshogy nem jöhet össze a dolog:) Szóval fogjál a kezedbe pénzt és menjél majd el a boltba aztán kapj le egy tampont aztán készen is vagy:) Énis falun lakok. Ráadásul az eladókkal is jóban vagyok. Énis anyám tudta nélkül használom a tampont, de ez van. Sok sikert a vásárláshoz, esetleg a beszélgetéshez:)
14/L
Én az óvszerrel voltam így. Pedig már 17 voltam. Másik városba jártam iskolába (szerencsére vagy nem részletkérdés) és elmentem ott egy kisebb boltba. Szappant tettem a tetejére, mert rengetegen voltak, aztán mikor lehúzta a pénztáros akkor gyorsan zsebre vágtam azt jó napot. Ugyanezt a tamponnal is meg lehet csinálni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!