Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukámmal nem merek a tampon-...

Anyukámmal nem merek a tampon-dologról beszélni. És nagyon cikinek találom, hogy bemegyek a boltba, megfogok egy tampont és kifizetem és kijövök. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlennek érzem a menstruációs és a szex témát a szüleimmel. A betétet gyűlölöm! Nagyon rossz, hogy mondjuk lovaglásnál azon aggodók, hogy mikor mozdul el, vagy tesiórán ciki átöltözni. Nem merek neki szólni ,hogy tampont akarok használni. Régebben próbáltam felhozni a témát, de ő nagyon a betét pártján áll...ezért a tampont szóba se mertem hozni. Viszon 14 évesen cikinek tartom, hogy bemegyek a boltba, megfogom, kifizetem és kijövök, mert kisvárosba lakunk, és itt mindenki ismer mindenkit. Mit csináljak?

2013. júl. 15. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én anyukámtól csórtam legelőször a tampont, utána pedig már beszereztem magamtól is :))) Hidd el nem gáz ez, a boltos úgysem tudhatja hogy neked pont most van vagy pár nap múlva lesz. esetleg csak felkészülsz a következő alkalomra.
2013. júl. 17. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Elmesélek neked egy történetet.

Ma harmadjára hogy magamnak vettem a mini tampont és éjszakai betétet. Üres volt a bolt, én nagyban nézem milyenek vannak amikor meghallom hogy az a srác aki tetszik bejön a boltba két másik haverjával. Ismertük egymást, köszönt is, belenéz a kosaramba, meglátja a tampont meg a betétet. Rámnéz és énis ránézek, de aztán mentek is tovább. Aztán a kasszánál férfi eladó volt. Ő csak megfogta a dolgokat lehúzta a vonalkódot (vagy mit csinált) és kérte a pénzt. Mögöttem persze a kiszemeltem és a barátai, néztek, de én mosolyogtam rájuk, és köszöntem hogy sziasztok:)

Igazából csak először éreztem cikinek és nehezen vettem rá magam, hogy vegyek..aztán odakerültem a boltba és simán levettem kifizettem hazamentem és kész. Nincs ebben semmi szégyellnivaló:)

Ezt a történetet azért meséltem el hogy lásd, a fiúk/férfiak is tudják hogy a nőknek ilyenjük van, és ha gyereket akarnak a férfiak, ahoz egy nő kell akinek mensije van, máshogy nem jöhet össze a dolog:) Szóval fogjál a kezedbe pénzt és menjél majd el a boltba aztán kapj le egy tampont aztán készen is vagy:) Énis falun lakok. Ráadásul az eladókkal is jóban vagyok. Énis anyám tudta nélkül használom a tampont, de ez van. Sok sikert a vásárláshoz, esetleg a beszélgetéshez:)

14/L

2013. júl. 17. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az óvszerrel voltam így. Pedig már 17 voltam. Másik városba jártam iskolába (szerencsére vagy nem részletkérdés) és elmentem ott egy kisebb boltba. Szappant tettem a tetejére, mert rengetegen voltak, aztán mikor lehúzta a pénztáros akkor gyorsan zsebre vágtam azt jó napot. Ugyanezt a tamponnal is meg lehet csinálni.

24/N

2013. júl. 19. 13:54
 14/17 anonim válasza:
87%
Egyáltalán nem ciki :) Elmondok neked valamit, ami pont ma történt meg velem:) Tudni kell rólam, hogy tangát hordok, ráadásul ma pont fehér volt rajtam. Elmentem wc-re amikor észrevettem, hogy megjött. Nálam általában van tampon, most is volt egy, de az nem húzza ki egész nap. Ebéd után elmentem a közeli One Euro Market-be, és először bár cikinek találtam, hogy a tamponokat nézegetem, utána már természetesnek tűnt :) Megértem a helyzetedet, ilyenkor a jó megoldás, ha elhívod magaddal egy barátnődet, aki segít :) Remélem tudtam segíteni :) 15/L
2013. júl. 23. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj a barátnőddel, úgy tuti nem érzed majd olyan gáznak. És még azt javaslom, hogy Dm-be vagy Rossmannba menj, mert ott általában kevesen vannak és ezek a boltok kb. erre szakosodtak, úgyhogy ott nem gáz csak tampont venni. (Amúgy sem gáz, de drogériákban még kevésbé érzem annak.)
2013. szept. 26. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is az óvszer vásárlást éreztem cikinek, egyik barátnőm 18. szülinapjára szerettünk volna venni a csajokkal óvszert és síkosítót, senki nem mert be menni. Mivel Én kemény vagyok be mentem a boltba, hogy majd én megveszem. 17 éves voltam akkor, minden rendben volt míg a pénztárhoz nem értem, a pénztárba az a fiú volt akivel ismerkedtem. Azt hittem ott a helyszínen el süllyedek szégyenemben. Nem mertem a szemébe nézni csak annyit löktem oda neki, hogy nem az enyém lesz. Ő persze röhögött de nekem nagyon kellemetlen volt, 1 hétig nem is beszéltem vele. Azóta 3 éve együtt vagyunk és mindig fel hozza ezt a témát, hogy mennyire zavarba voltam. Most már nevetek rajta. Mi mindig együtt vettük anyával a tampont, az ő javasolta, hogy próbáljam ki mert sokkal jobb mint a betét szerencsére anyával tudok az ilyesmiről beszélni.
2013. okt. 6. 13:22
 17/17 anonim ***** válasza:
tavaly az egyik osztálytársam (fiú) bement a rossmanba és vett egy csomag tampont és az eladótól kérdezte hogy jó lesz-e mert az anyukája azt mondta hogy 3 pontocskás kell az eladó röhögés nélkül semleges arcal mint akit nem érdekel mert amúgy rohadtul leszarná szerintem azt is hogy a 80 éves nagypapidnak terhességi tesztet vennél elmagyarázta hogy van.Mindezt fogadásból!Amúgy én is egyedül veszek tampont most múltam 13
2014. júl. 18. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!