Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Holnap próbálom ki...

S. O. S Holnap próbálom ki először a tampont strandon. Elég a mini?

Figyelt kérdés
Anyukám ilyet vett nekem de félek hogy nem fogja sokáig bírni. És hogy vértócsa lesz körülöttem. Csúszdázni is szeretnék sokat. Elég lesz a mini? Mennyi időnként cseréljem hogy ne ázzon át??

2013. júl. 14. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég lesz de 2-3 óránként cseréld ki
2013. júl. 14. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Miután kijössz a vízből mindig cseréld ki!
2013. júl. 14. 21:36
 3/4 anonim válasza:

Elég :) Főleg ha először próbálod.

Mikor én fürödtem tamponnal minit használtam, mivel szűz vagyok nem is akarok mást próbálni, nehogy baj legyen. Amúgy ez egy barátom medencéje volt, strandra nem mennék mert félek a fertőzésektől. Egy órát voltam vízben, és miután kijöttem cseréltem rögtön. :) Szerintem tovább is bírta volna, csak nem akartam kockáztatni, főleg nulla tapasztalattal. Ne aggódj, nem lesz baj! :)

2013. júl. 14. 22:39
 4/4 anonim válasza:
Attól függ mennyire erős a vérzésed...amikor én az első napokban minit használok nem bírja fél óránál tovább mert nagyon erős.
2013. júl. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!