Lehet-e szó terhességről?
Figyelt kérdés
Múlt héten végeztem a menstruációmmal, azóta kétszer is együtt voltunk a párommal, de egyszer sem élvezett belém. Nem védekeztünk. Már napok óta úgy fáj az alhasam, mintha menstruálnék, bő, sűrű fehérfolyás kíséri mindezt. Peteérés még nem lehet, mivel nemrég lett vége a menzeszemnek. Mikor teszteljek? Mennyi időt várjak még? Ha becsúszna a baba, nem lenne gáz. Előre is köszönöm a válaszokat!
23/L
2013. júl. 14. 14:27
11/15 anonim válasza:
Ugyanmár én örülök és főleg akkor fogok amikor majd sopánkodni fogsz hogy nem kellett volna 23 évesen gyerek!
Tudod a mondást "az nevet ki a végén nevet"
12/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Ön nyert 6 darab piros kezet!
Most tessék vigyorogni! ;)
2013. júl. 14. 15:13
13/15 A kérdező kommentje:
Kérésed parancs, megkaptad! ;) Puszi! :)
2013. júl. 14. 19:09
14/15 anonim válasza:
Szia, sajnalom ,hogy egyeseknek az szerez oromet, hogy gyalazkodnak. Ne torodj vele! Valoban igaz, hogy illik tudni, mibol es hogyan lesz a baba, ha mar be is csuszhat, de nem akarlak kioktatni. Szoval a peteeres altalaban 14. napon szokott lenni a menstruacio elso napjatol szamolva. Ha a petesejt megtermekenyul, akkor a beagyazodas ideje 6-10 nap. Tesztelni csak akkor erdemes, ha a menstruacio nem jon meg. Minden jot kivanok Neked! :-)
15/15 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval egyet értek. De ha a párod nem élvezett belèd akkor legalább csak 40% esélyed van a teherbe esésre, mert ugye az előváladékban is lehetnek élő spermiumok, de ha abból nem került beléd akkor szerintem csak úgy jártál mint én:) hasszurka, sok fehérfolyás.. persze mi védekeztünk és gumi szakadás sem volt. Szóval ha a tünetek továbbra is fent állnak akkor az egy egészséges menstruáció kimaradása után tesztelj!:) Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!