Lehet-e szó terhességről?
Múlt héten végeztem a menstruációmmal, azóta kétszer is együtt voltunk a párommal, de egyszer sem élvezett belém. Nem védekeztünk. Már napok óta úgy fáj az alhasam, mintha menstruálnék, bő, sűrű fehérfolyás kíséri mindezt. Peteérés még nem lehet, mivel nemrég lett vége a menzeszemnek. Mikor teszteljek? Mennyi időt várjak még? Ha becsúszna a baba, nem lenne gáz. Előre is köszönöm a válaszokat!
23/L
"Kedves" első válaszoló!
Nem tudom, mennyire tudsz olvasni/szöveget értelmezni, de ha figyelmesen végigolvasod, akkor láthatod a gyenge agyaddal, hogy: "Ha becsúszna a baba, nem lenne gáz."
Én nem is nevelném még véletlen sem csak onnan tudom hogy h*lyék a szülei mert itt kérdezgetik hogy most gyerekük lesz vagy sem?Amúgy meg oda írok ahova akarsz jobb lenne ha nem te mondanád meg mert nincs annyi jogod kisasszony!
És inkább azon gondolkozz hogyha szeretnél gyereket akkor hogy vagy olyan h*lye hogy azt se tudod mik a jelei?
Írjad csak nyugodtan az esti mesédet, csak röhögök rajtad! :D
Legalább szereztél nekem egy vidám délutánt az "okos" szövegeiddel, köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!