Ha hpv-m van, p3as lelettel, mennyi idő allatt fog átváltani p4esbe? Mikor lesz belőle rák?
Figyelt kérdés
fontos lenne tudnom,előre is köszönöm!2013. júl. 13. 16:00
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ebből rák lesz.A HPV fertőzéseknek csak néhány százaléka alakul át méhnyakrákká. Először is tipizálni kell, hogy melyik HPV törzs okozta nálad a fertőzést. Isoprinosine kezelést szoktak adni rá.
Ha ár is alakul nem lehet megmondani mikor. Gondolom szoros ellenőrzés alatt leszel, jársz fél évente rákszűrésre.Ha erős az immunrendszered nem alakul át, ennek megvalósítása a te feladatod .
Lehet 2 év múlva, 3, 5 15 év, soha.
2/3 anonim válasza:
nekem hpv ellen,az isoprinosine, nagy dózisú c vitamin, szőlőmagolaj, illetve multivitamin,és még vettem hozzá külön d vitamint illetve kálciumot, és rengeteg gyümölcs, zöldség. Nagyon megijedtem mert már több mint két éve a cytologia kimutatta a hpv fertözést és legutobb p3 lett, és elváltozást is látott a méhszájnál, elkezdtem ezt a kurát,most mentem vissza és a mostani cytologia már jo lett p2.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!mindenképp kipróbálom!
2013. szept. 14. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!