Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött a menstruációm aznap...

Megjött a menstruációm aznap este, mikor az utolsó Mikogal hüvelykúpot kellett volna feltennem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hüvelygyulladással mentem el az orvoshoz, aki 1 kapszulát és három hüvelykúpot írt fel. Amint hazaértem bevettem a kapszulát, és már aznap éjjel felhelyeztem az első kúpot, a másodikat a következő estén. A harmadikat már nem tudtam, mivel megjött a menstruációm, amit igazából nem is vártam (olvastam a tájékoztatóban, hogy javasolt, ha úgy van menstruáció után elkezdeni a használatát), mert már meg kellett volna jönnie, és elég furcsán szokott nekem megjönni. Van, hogy az elmúlás után 2 héttel megint megjön, van hogy rendesen kb 28nappal később. Az a kérdésem, hogy ha menstruáció után felhelyezem az utolsó kúpot, az úgy jó lesz?

2013. júl. 13. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, így csináld, mást nem tudsz csinálni.. :)
2013. júl. 13. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. júl. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!