Mit tegyek? Fontos?
Hát, nem tudom, esetleg mondd a következő menstruációdkor, hogy valamelyik barátnőd adott kölcsön tampont és felment a normál tampon is.
Vagy vegyél te magadnak, ha esetleg cikinek éreznéd, hidd el, hogy nem az. :)
Vagy nem tudom, hogy hány éves vagy, én 14 évesen simán mondtam anyának, hogy normált vegyen, mert a mini nekem nem elég a vérzés mennyisége miatt. :)
Nekem a mini vízben 30-50 percet bír ki, ha erős a vérzésem (ez 4-5 betétet jelent egy nap). Ha gyengébb, akkor 2-3 órát is, de utána mindenképp kicserélem.
Normállal még nem voltam vízben, mert valahogy mindig úgy jött ki, hogy csak mini volt itthon. :D
De a normál kibír 1 óra lovaglást + 20 km biciklizést, ez olyan 3-4 óra és nincs teljesen megtelve erős vérzés mellett ilyenkor a tampon.
Eszembe jutott valami, rendelj innen termékmintát:
A flexia tök jó, nekem egyedül az vált be, az összes többi mellett folyt ki valamennyi vér, de emellett nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!