Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Fontos?

Mit tegyek? Fontos?

Figyelt kérdés
Szeptemberben valószínűleg megyünk 3 napra Balatonboglárra,és valószínűleg akkor jön meg és 2. és a 3. napban szokott lenni rendesen. És mondta anyum,hogy vesz nekem mini tampont az ugye nem fog kicsúszni,mert szoktam maszturbálni és 2 ujjam simán befér?! És szeretnék fürödni nagyon. Hány óráig lehet bent egy mini tampon? Betétet 3* szoktam cserélni a 2. 3. napon. :) Előre is köszönöm mindenkinek!

2013. júl. 12. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fog kicsúszni a mini sem, viszont ha 2 ujjad befér, akkor simán fel tudnád tenni a normált is. Abból a szempontból jobb lenne a normál, hogy a mini erős vérzésnél nagyon gyorsan megtelik.
2013. júl. 12. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
De,hogy mondjam anyumnak,hogy a normális felmenne?
2013. júl. 12. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, esetleg mondd a következő menstruációdkor, hogy valamelyik barátnőd adott kölcsön tampont és felment a normál tampon is.

Vagy vegyél te magadnak, ha esetleg cikinek éreznéd, hidd el, hogy nem az. :)

Vagy nem tudom, hogy hány éves vagy, én 14 évesen simán mondtam anyának, hogy normált vegyen, mert a mini nekem nem elég a vérzés mennyisége miatt. :)

2013. júl. 12. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
13 vagyok és köszi :D a normál mennyit bír?:)
2013. júl. 12. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a mini vízben 30-50 percet bír ki, ha erős a vérzésem (ez 4-5 betétet jelent egy nap). Ha gyengébb, akkor 2-3 órát is, de utána mindenképp kicserélem.

Normállal még nem voltam vízben, mert valahogy mindig úgy jött ki, hogy csak mini volt itthon. :D

De a normál kibír 1 óra lovaglást + 20 km biciklizést, ez olyan 3-4 óra és nincs teljesen megtelve erős vérzés mellett ilyenkor a tampon.

2013. júl. 12. 21:24
 6/8 anonim válasza:
A normállal jobban járnál. a mini első három napba nem ajánlott észre se veszed és már átázik. valahogy szerezz be normált :)
2013. júl. 12. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott valami, rendelj innen termékmintát:

[link]

A flexia tök jó, nekem egyedül az vált be, az összes többi mellett folyt ki valamennyi vér, de emellett nem.

2013. júl. 12. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) ment a zöld mancs:D jöhetnek még válaszok:)
2013. júl. 12. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!