Nőgyógyászhoz szeretnék menni, hogyan beszéljem meg apummal?
Figyelt kérdés
Van egy kis probléma a menzeszemmel, tizenhét éves vagyok, még szűz, azonban van barátom. Közti vérzésem jelentkezett az elmúlt időszakban, és nem szeretném, ha bármi probléma lenne. Apukámmal élek, mióta a szüleim elváltak, még soha nem voltam nőgyógyásznál, nem is tudom egyelőre, hogy hova menjek, de mindenképpen szeretnék elmenni.
Tudom, csak egyszerűen mondjam neki, és mondjam el az okot, de még így is nehezemre esik kimondani. Egy kis bátorítást kaphatnék? Előre is köszönöm.
2013. júl. 12. 20:25
11/12 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, nem hagynám, hogy apum kísérjen, nem is akartam az elején sem, csak szólni akarok neki, mert ha magánhoz megyek, valahogy fizetni kell, ha gyógyszert kell szednem, akkor azt is, és ha bármi baj van, akkor tudnia kell.
2013. júl. 13. 14:04
12/12 anonim válasza:
A 06:32-es vagyok. Pont ezt mondtam én is Kedves Kérdező. Apukádnak tudnia kell, hogy mi van a lányával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!