Lactacyd, Nivea vagy Dove intim lemosót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nincs semmi fertőzés vagy gomba, csak hallottam, hogy hasznos?! Olvastam, hogy valakinek csíp ez mitől lehet?
Minden érdekel!
18/L
2013. júl. 12. 00:51
1/4 anonim válasza:
Én már rég óta a Lactacydot használom és nincs rá panaszom. :)
2/4 anonim válasza:
Én is Lactacydot használok kb. 13 éves korom óta. Anyukám is mindig ezt használta, így ez volt otthon. Sok rosszat olvasok róla, meg hogy tönkreteszi a hüvelyflórát, stb., én semmi ilyet nem tapasztaltam, nekem teljesen bevált. Nem váltanék. Engem még csípni sem csípett sosem.
3/4 anonim válasza:
Régebben mi is lactacydot használtunk családilag, de külföldi fórumok közt találtam nagyon komoly helyeket, ahol a leghatározottabban állítják, hogy minden efféle lemosó nagy gáz. Én hiszek nekik...
4/4 anonim válasza:
Én sokáig niveat vettem, de már egy jó ideje váltottam dm-es jessa márkára, fele annyiba kerül és szeretem a dm saját márkás dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!