A Nivea, Dove, Adidas izzadsággátló sprayekben vannak alúminium származékok? és a golyós dezodorokban is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 15:01
1/4 anonim válasza:
A keresőjébe beírod a "dezodor" elé vagy után a márkát, és úgy fogja kidobni őket.
Fel van töltve van a legtöbb összetevője is.
A naturkozmetikumokban is van alu, de nem mindben.
Nézegess!:-)
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. aug. 8. 09:34
3/4 A kérdező kommentje:
és az igaz,hogy amiben van alu,attól rákot is lehet kapni?
2012. aug. 8. 09:42
4/4 anonim válasza:
Hát ez így nem, de "nem zörög az akác ha nem fújja szél"!
Az igaz hogy nem kellene beletenni ilyesmit, mert tényleg sok olyan betegség előidézői, amikkel nem sokat lehet utána már kezdeni..
A lényeg a megelőzés!
Én vettem egy olyan deot, amiben van (2.helyen),meg van mellette a másik, amibe kevesebb, és hát én érzem hogy ha az elsőt használom, akkor szinte fáj a hónalj-környékem, és hát lejjebb középre is....:-(
Én is legközelebb olyat veszek amibe nincs...
A naturkozmetikumat gyártó márkák közt van alu-mentes:
idelinkelem amiket erre így kidobott:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!