Nagyon szaraz a borom. Milyen testapolot hasznaljak ra? Nivea vagy Dove? Vagy esetleg van valami jobb?
Hát a kettő közül én inkább a dove-ot javaslom ,de inkább menj el egy kozmetikushoz és kérj tőle egy házilag ki kevert
krémet a bőrödre ami neked jó!:D
Én úgy vettem ki, hogy a testeden száraz a bőr. Arcra ne használj testápolót.
Én a Ziaja kecsketejes lactobacillusos testápolóját használom, elégedett vagyok vele. Nekem is nagyon száraz a bőröm, hiába iszom sok vizet.
A Baba van nekunk is, az nagyon jo szerintem.... Most rendeltem meg az Anew-et de az olyan test alkat formalasara van. Azt ra kentem, mert per pillanant nem volt ithon semmilyen kremem, es nagyon sokaig fenyesen maradt a borom, es olyan puha feles, marmint nem szaraz...olyan kellemes, hat most minden nap 1x azzal kentem a testemet. Es igen, az arcommal nincs semmi gond, csak mikor a nap leégeti.
De nagyon szepen koszi, akkor a kozmetikustol a hazi az jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!