Nagyon száraz bőrre Garnier vagy Nivea kézkrém meg testápoló a jobb? És ezeken belül is melyik?
Figyelt kérdés
Na jól megfogalmaztam a kérdést... :))2010. jan. 30. 18:57
1/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon száraz bőröm van. A kezem már annyira száraz h vörös foltos lett és kicserepesedett. Éppen 5 perce kentem be Nivea krémmel és elég zsíros, és hatásos.
Testápolóval kapcsolatban nem tudok tanácsot adni.
Ja, ezt a Nivea krémet kentem a kezemre:
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :)
2010. jan. 30. 19:53
3/7 anonim válasza:
Én ezeket használom:
Finom az illatuk,és már az első használat után sokkal,de sokkal puhább a bőröm.Nem ragad,és gyorsn beszívódik.
Viszont az áruk elég borsos.
a testápoló:1199 Ft
a kézkrém:899 Ft
4/7 anonim válasza:
Első vagyok: Nagyon szívesen:)
Megnéztem a 2. válaszoló által írt linket, ahol rájöttem, hogy én is ilyen testápolót használok és jó :)
Szóval a kérdésedre válaszolva, nekem kézre a Nivea jött be(bár a Garniert nem is próbáltam) és testre pedig a Garnier.
:)
5/7 anonim válasza:
Garnier!!! A nagyon száraz bőrre a piros flakonos vagy a vízmegkőtő testápoló!
6/7 A kérdező kommentje:
És a kettő miben más??
2010. jan. 31. 10:56
7/7 anonim válasza:
A vízmegkőtő zsírosabb és büdösebb de amúgy hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!