Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy gond lenne ha a normál...

Nagy gond lenne ha a normál méretű tamponnal kezdenék?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelnem hogy át ne ázzak tamponnal, csak azért mert hnap elég szaladozós napom lesz...:S vagy van valami tipp, hogy betéttel se ázzak át, mert lesz tesim, 3-ig suliba vagyok onnan megyek különórára, onnan rohatok haza enni...Hétfőn lesz a 3. nap h megvan, de még ma is erős meg az utolsó napokban is erősebb, sztem mint másoknál, 7 napig szokott meglenni... És kb. a betétet 2óránként cserélem de ez a mx. ameddig bent van...
2009. okt. 18. 18:19
 1/6 anonim válasza:
A helyzet az, hogy én már idősebb vagyok de a tampon volt a legmegbízhatatlanabb számomra, főleg "hosszú távon". Mellette mindig kiszivárgott a menzesz. Javasolnám a betétet és ha nem idegen tőled a vatta, ami nagyon jó nedvszívó és nem maszatol, ken össze-vissza és sokáig kitart.
2009. okt. 18. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
mit csináljak a vattával? nem értem h pontosan mire gondolsz...:S
2009. okt. 18. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha előtte már használtál tampont szerintem nyugodtan. Ha feltudod helyezni, illetve nem érzed kényelmetlenül magad, akkor is nyugodtan. Tegyél be egy tisztasági betétet is, így látni illetve érezni is fogod, ha cserélned kell. Én általában nem várom meg ezt 2-3 óránként szoktam cserélni erősebb napokon (amúgy tovább kibírná), de ha véletlen nincs időm, akkor onnan érzem, hogy olyan érzésem van mintha levegő járna át ilyenkor (elmagyarázhatatlan), és úgy érzem mintha folyna (pedig nem).... Nekem mindenképpen kényelmesebb a tampon mint a betét.
2009. okt. 18. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Még nem használtam ezért kérdeztem... :) de lehet h majd valami nagyon vastag betétet teszek és akk csak nem lesz gondd... de azért várom az eredeti kérdésemre még a válaszokat!!
2009. okt. 18. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki a minivel ha gond nélkül fel tudod rakni, akkor jöhet utána a normál. énis így voltam a legelején.
2009. okt. 19. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a betétet szoktad meg akkor ezt a szaladgálós napod miatt sem kell megváltoztatni. Tesi előtt-után cserélj, meg 2 tanóránként, különóra előtt, aztán otthon. 2 óránként így is simán el tudsz menni wc-re.
2009. okt. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!