Semmi gond nem lesz tamponnal sítáborban?
Figyelt kérdés
Nem jött meg a menzim, napja kellett volna. MIt csináljak h ne tegye tönkre az hetes kirándulásomat? Medence is lesz ott meg minden. Végem :(:(2010. febr. 16. 18:14
1/5 anonim válasza:
Tamponnal bármit csinálhatsz, medencébe is mehetsz, csak cseréld rendszeresen, ne hagyd, hogy átázzon.
2/5 anonim válasza:
Sajna én is jártam így , állítólag ha hónapokkal előtte tudod, akkor lehet eltolni, de most már nem (gondolom a közeljövőben lesz). én rendszeresen íg járok a nyári üdülésekkel. Tengerpart...
Ha tampont használsz, akkor nem lesz semmi baj, már ha bírod a tampont. Azzal fürödhetsz is, mozoghatsz is. Sajnos ennyi, meg sok görcsoldó. :)
3/5 A kérdező kommentje:
még nem használtam tampont, csak egyszer kipróbáltam mikor nem volt menzim, h fel e megy, nem teljesen ment fel (mini) és kicsit furi érzés volt.
2010. febr. 16. 18:25
4/5 anonim válasza:
Ha van mensid, akkor jobban csúszik a tampon, lehet, hogy úgy felmenne. Egyébként akkor van jól betéve, ha nem is érzed, hogy ott van.
5/5 anonim válasza:
Második vagyok. Ha nincs meg, akkor elég irritáló érzés a tampon, úgyhogy arra az élményre ne hagyatkozz. Ha megvan, könnyen felmegy, nem kell félni attól, hogy milyen magasra(mélyre) teszed, nem tud becsúszni, meg semmi, úgyhogy told addig, amíg nem érzed úgy, mintha ott sem lenne. Egyébként ha kezdő vagy, akkor általában azt tanácsolják, hogy a legkisebb méretet használd, én viszont azt mondom, próbálj meg még közepes méretet is, van, hogy az kényelmesebben és biztosabban megáll odabenn. Ha eddig betétet használtál, akkor használd felváltva betéttel, amíg meg nem szokod a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!