Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy gond, ha tamponnal alszom?

Nagy gond, ha tamponnal alszom?

Figyelt kérdés
Nincs itthon tisztasági betétem, és mivel megvonásos vérzés, így nincs sok. Viszont mióta bogyót szedek, azóta nem bírom a betétet, felfázásos tüneteket produkálok tőle. Nagy gond, ha estére egy normál tampont rakok be? Lehet tőle valami bajom?
2009. szept. 12. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nemhinném.Én mindig tampont hasznélok.Csak ha éjjel felébredsz,cserélj.
2009. szept. 12. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én 30 éven keresztül éjjel is tampont használtam, nem volt soha semmi bajom vele. Szerintem neked se lesz
2009. szept. 12. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
35%

20:35-ös ne akarja látatlanba eldönteni valakiről, hogy lesz-e baj a tampontól, mert nem tudhatja, hogy ki mire fogékony. Több tízezer nő van (csak magyarországon) akinek lett tőle baja...

on: Ha jobban érzed magad tőle, akkor használhatsz nyugodtan tampont éjszakára, csak arra figyelj, hogy 8 óránál tovább ne legyen bent.

2009. szept. 12. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, de mivel nincs tisztaságim, így kénytelen vagyok tampont használni, nem az a kérdés, hogy jól érzem-e magam vele. Egyébként egész nap tampont használok, estére szoktam csak tisztaságit, vagy bogyó előtt még betétet, de mivel azt már nem bírom, nem tudom miért, ezért vagyok kíváncsi, hogy gond-e, ha tamponnal alszom.
2009. szept. 12. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak azért írtam, hogy ha jobban érzed magad tőle, mert azt írtad, hogy a betétet nem bírod :)

Ne használj olyat ami nem kényelmes.

2009. szept. 12. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem sokan alszanak vele, minden probléma nélkül.

ha egy nagyobb plüss tampon lenne, és átölelnéd, és úgy, az már furcsa lenne.

2009. szept. 12. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:

LOL:D Nem, egyébként szeretem, csak eddig tartottam tőle, hogy gond lehet. De akkor nem aggódom rajta, meg úgysincs más választásom:D

Köszi a válaszokat:)

2009. szept. 12. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán 6-8 óránként érdemes lenne cserélni , hogy ne tekepedjenek bele bacik.
2009. szept. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!