Használhatok éjjelre tampont?
Ma valahogy különösen ingerlékeny vagyok, és az a r*hadt betét sose ragad, és mindig felhúzom magam.. ma nem szeretném.
14/L
Nem az a kérdés,hogy túl éled-e!? Hanem az,hogy melyiket választod! A divatot vagy az egészséget?
Ugye még nem hallottál arról,hogy a tamponba kifolyó menstruációs folyadék ideális táptalaja a baktériumoknak és a gombáknak?
(Ennek megakadályozására 20 percenként kellene a tampont cserélni!).
A hüvelybe felvezetett tampon alig néhány centiméterre, esetleg még közelebb van a méhszájhoz, amin át akadálytalanul vándorolhatnak be a baktériumok, vírusok a méhüreg felé. Ez akár meddőséghez is vezethet.
Nem "divatból" használok tampont, hanem mert ez a r*hadt betét alig ragad a bugyimhoz, félek, hogy átázok, érzem a szagokat, és egyszerűen nekem kényelmetlen!
Különben ha betétet használok, véletlenül nem ülök több órán keresztül a saját véremben? Az sem egészségesebb.
Hagy ÉN döntsem el, hogy mit használok.
Te meg ücsörögj csak a véredben...
istenem, én 10 éve használok tampont, és nemfogjátok elhinni, de sohasem volt még semmilyen hüvelyi fertőzésem. sem gyulladásom. na ehhez szóljatok hozzá.....
a betéteseknek pedig üzenem...hogy arról hallottatok e már, hogy a saját, bepállott véretekben való ücsörgés, a nagy melegben (mert ugye ott bent melegvan, egyrészt a betét miatt, másrészt meg a ruházat miatt), hogy az milyen következményekkel jár? hogy a baktériumok a melegben, pállott vérben, hogyan is viselkednek????? na ennek olvassatok utána kicsit.
a tampont pedig baromira felesleges éjszaka kicserélni, ezért felkelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!