Lányok! Ti betétet vagy tampont használtok szívesebben?
Figyelt kérdés
én mindkettőt utálom!2009. okt. 17. 08:43
1/19 nicol90 válasza:
tampont használok mert sajnos viszketek a betéttől
2/19 anonim válasza:
én tampont használok, sokkal kényelmesebb és jobb hogy még odabent felszívja, mint mikor érzem hogy ott van a bugyiban a betét.. az engem zavar
3/19 anonim válasza:
Tampon.
Utálom, hogy nem ragad normálisan a betét a bugyimhoz, elcsúszik, kitudja mikor ázok át, ráadásul én érzem másoknál is, hogy épp menzeszel és betétet használ..
4/19 anonim válasza:
Mindkettőt szoktam használni,mikor melyiket,de mindkettőt egyformán utálom!:)
5/19 anonim válasza:
tampon. Higiénikus (nem szottyog alattam egy teli betét, ha leülök, plusz nem bűzlik), kényelmes és bizonságos (nem kell aggódnom, hogy elcsúszik a betét, nem járok úgy, mint egy pingvin). És jártam már úgy always-zel, hogy amikor cseréltem, ott maradt a fehérneműmön a ragasztócsíkja és alig tudtam miszlikben lekapargati.
Ettől függetlenül kiegészítésként kénytelen vagyok az első 3 napon betétet is betenni a dugó mellé.
6/19 anonim válasza:
Betét. Egy ideje undorodom a tampontól. A mai betétekkel egyébként semmi gond nincsen, nem szottyognak. :) Sűrűbb tisztálkodással (nedves törlőkendő, vagy alvázmosás) pedig elkerülhetőek a szagok is.
7/19 anonim válasza:
én betétet szoktam. nekem kellemetlen érzés feldugdosni magamnak valamit XD
8/19 anonim válasza:
számomra a tampon kényelmesebb és higiénikusabb
9/19 anonim válasza:
Erősebb napokon kénytelen vagyok mindkettőt használni, mert sajna nem mindig van lehetőségem időben cserélni. Egyébként a betétet jobban szeretem. Nedves törlőkendővel és higiéniával megoldhatók a szagok...
10/19 anonim válasza:
Nappalra tampon, éjszajára betét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!