Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már hogy az utcán jött...

Volt már hogy az utcán jött rátok a hasmenés, és bement a nadrágba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 23:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
jó nevetni más nyomorán mi?:D egyébként még velem sem történt meg, de nem is szeretném, nagyon kínos lenne. én öszintén sajnálom azokat akik átestek már ilyenen.
2009. okt. 24. 10:19
 22/24 anonim válasza:
Velem volt.egy reggel ereztem h kene kakilni de kicsit késésben voltam igy hagytam,hogy kibirom a nap végéig.de amikor amiko kileptem az ajton elkezdett görcsölni a hasam igy vissza akartam fordulni de akkor kicsit elmult.kiertem az utca vegebe es ereztem h mindjart befosok.igy az utca végéről kellett visszarohannom de amikor a háztól 50 meterre voltam egy kicsi becsúszott ugyh beugrottam egy bokor mögé,naci le es durr.nagyon rossz volt,utana meg mindig fajt a hasam de iszonyúan ugyhogy erot vettem magamon es hazafutottam es ahogy hazaértem rogton orany a WC es egész napos hasmars.amig delutan haza nem ért a baratom(együtt lakunk) addig ott ültem es fostam...
2014. júl. 16. 23:51
 23/24 anonim válasza:

Velem 2 szitu is történt.

Először reggel jött rám a munkába menet. Buszjarat vitte ki a dolgozókat a városon kívülre. 45 peret vegigszenvedtem már színekkel játszott a fejem, mindez reggel fél hatkor. A végén már fel álltam a buszon, kicsit se volt feltűnő. Mindenki vigyorgott, mert értette a helyzetet. Aztán rohantam a budira szerencsére addig kibirtam.

A másik meg, egyszer ebédelni mentem egy büfébe aztán busszal mentem haza és ott jött rám. Rohantam volna be a házba de kulcsra zárták az ősök az ajtót. Nem érdekelt és gondoltam akkor gyorsan csinálok egyet a kertbe. Sajnos a nadrág a lehúzásig már nem bírt várni. Egy 2012-es Levis 501-es farmer volt.

2022. aug. 25. 17:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Pont ma fostam össze magam, hazafele menet. Már a buszon éreztem, hogy valami gond lesz. Szerencsére épp a kapu előtt történt a "baleset". 😂
2023. ápr. 4. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!