Volt már hogy az utcán jött rátok a hasmenés, és bement a nadrágba?
Majdnem,szerencsére közel voltam és gyorsan hazaértem,bár az utolsó métereken lépésenként meg kellett állni és keresztbe tenni a lábam és csak szorítani,közben a hasam iszonyúan görcsölt!így utólag tök vicces de akkor nagyon nem az volt :)
29\F
Szerencsére, velem még utcán nem történt ilyen...
Olyan már volt, hogy iszonyú hasgörcs jött rám, éreztem, hogy ez hasmenés lesz, de olyan pánik tört rám (elképzeltem, hogy ott a nyílt színen összef*som magam), hogy az ijedtségtől elmúlt a hasgörcsöm... Volt időm W.C.-t keresni a közelben.
Viszont múltkor itthon megtörtént, hogy kis ingert éreztem, hogy W.C.-re kell mennem, felálltam, de mire a W.C.-ig elértem (10 lépés) szabályosan összef*stam magam!!!... 8-o
Egyszerűen tehetetlen voltam, csak kijött, még szorítani sem tudtam! (Ilyet még soha nem éreztem!)
Nem tudom, mitől lehetett, talán valami rosszat ettem?!
Undorító volt a sok f*sos holmit kimosni, feltakarítani... :-P
Sok-sok évvel ezelőtt a nagybátyámmal történt meg az eset : katona volt, alezredes, egyik reggel villamossal ment a munkahelyére és a villamoson jött rá egy roham (a Margit-hídon ment át éppen a villamos)... Azt hitte, hogy csak szellentenie kell, gondolta suttyomban kiengedi, de pechére totálisan öszef*sta magát!!!... 8-o
Elképzeltem az alezredesi egyenruhájában, összef*sott gatyában, meg a tömött villamost, ahogy a nép befogott orral elhúzódik mellőle... Rémes lehetett!
Taxival gyorsan hazament átöltözni (a taxist sem irigyeltem)...
Szerencsére a nagybátyám egy vígkedélyű ember volt, hatalmasakat röhögve adta elő ezt a sztoriját is, nem lett tőle kedélybeteg... :D
Nem velem történt az eset, hanem egyik barátnőmmel, Egyiptomban...
Nem vette túl komolyan a figyelmeztetésemet, hogy az ottani hasmenést mindenki elkapja, és mit tegyen ilyen esetben (én előre figyelmeztettem, elláttam tanácsokkal).
Hiába óvtam a Nílusi-hajóúttól, ők mégis befizettek rá, pedig előre figyelmeztettem, hogy ott aztán tuti hasmenést kapnak!!! Sajnálom, de bejött a jóslatom: mire Kairóból Luxorig ért a hajó, már az egész utasközönség f*sott...
Őrá éppen a Királyok Völgyében jött rá egy olyan hatalmas hasgörcs és hasmenés, hogy körülnézni sem volt ideje : totálisan összef*sta magát a fehér vászonnadrágjában... :-[
Úgy kellett visszaevickélniük a hajókikötőig, lovaskocsin vitték őket, rémes lehetett...
Nagyon sajnáltam, átéltem az elmeséléséből, milyen gyalázatos érzés lehetett...
Szegény, nem tehetett róla!... :[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!