Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már hogy az utcán jött...

Volt már hogy az utcán jött rátok a hasmenés, és bement a nadrágba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 23:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt.
2009. okt. 17. 00:01
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt.De egyszer kiskoromba nem sikerült elérnem a WC-ig,mikor hasmenésem volt:D De csak kicsit ment be :)))
2009. okt. 17. 00:09
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
uf nekem még nem és remélem nem is lesz.csak pisi sikerült be 1*
2009. okt. 17. 00:32
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Őőőő.... Nem
2009. okt. 17. 00:56
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem,szerencsére közel voltam és gyorsan hazaértem,bár az utolsó métereken lépésenként meg kellett állni és keresztbe tenni a lábam és csak szorítani,közben a hasam iszonyúan görcsölt!így utólag tök vicces de akkor nagyon nem az volt :)

29\F

2009. okt. 17. 01:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hála istenek még nem jártam így soha és remélem nem is fog elő fordulni !!!L/25
2009. okt. 17. 01:15
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem olyan volt, hogy fingani akartam, aztán jött sógorustól! Tehát jó szaftosan belepörköltem az alsógatyámba. Kész beszarás!
2009. okt. 17. 01:39
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerencsére, velem még utcán nem történt ilyen...

Olyan már volt, hogy iszonyú hasgörcs jött rám, éreztem, hogy ez hasmenés lesz, de olyan pánik tört rám (elképzeltem, hogy ott a nyílt színen összef*som magam), hogy az ijedtségtől elmúlt a hasgörcsöm... Volt időm W.C.-t keresni a közelben.

Viszont múltkor itthon megtörtént, hogy kis ingert éreztem, hogy W.C.-re kell mennem, felálltam, de mire a W.C.-ig elértem (10 lépés) szabályosan összef*stam magam!!!... 8-o

Egyszerűen tehetetlen voltam, csak kijött, még szorítani sem tudtam! (Ilyet még soha nem éreztem!)

Nem tudom, mitől lehetett, talán valami rosszat ettem?!

Undorító volt a sok f*sos holmit kimosni, feltakarítani... :-P

Sok-sok évvel ezelőtt a nagybátyámmal történt meg az eset : katona volt, alezredes, egyik reggel villamossal ment a munkahelyére és a villamoson jött rá egy roham (a Margit-hídon ment át éppen a villamos)... Azt hitte, hogy csak szellentenie kell, gondolta suttyomban kiengedi, de pechére totálisan öszef*sta magát!!!... 8-o

Elképzeltem az alezredesi egyenruhájában, összef*sott gatyában, meg a tömött villamost, ahogy a nép befogott orral elhúzódik mellőle... Rémes lehetett!

Taxival gyorsan hazament átöltözni (a taxist sem irigyeltem)...

Szerencsére a nagybátyám egy vígkedélyű ember volt, hatalmasakat röhögve adta elő ezt a sztoriját is, nem lett tőle kedélybeteg... :D

2009. okt. 17. 02:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Postán rám jött, gyalog voltam, alig értem haza, nagyon szar volt, úgy szorítottam a fenekemet össze, meg már a kapuban gomboltam a nadrágot, meg az övet, de hazaértem, igaz már "rajzolt" a vége..
2009. okt. 17. 02:06
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt az eset, hanem egyik barátnőmmel, Egyiptomban...

Nem vette túl komolyan a figyelmeztetésemet, hogy az ottani hasmenést mindenki elkapja, és mit tegyen ilyen esetben (én előre figyelmeztettem, elláttam tanácsokkal).

Hiába óvtam a Nílusi-hajóúttól, ők mégis befizettek rá, pedig előre figyelmeztettem, hogy ott aztán tuti hasmenést kapnak!!! Sajnálom, de bejött a jóslatom: mire Kairóból Luxorig ért a hajó, már az egész utasközönség f*sott...

Őrá éppen a Királyok Völgyében jött rá egy olyan hatalmas hasgörcs és hasmenés, hogy körülnézni sem volt ideje : totálisan összef*sta magát a fehér vászonnadrágjában... :-[

Úgy kellett visszaevickélniük a hajókikötőig, lovaskocsin vitték őket, rémes lehetett...

Nagyon sajnáltam, átéltem az elmeséléséből, milyen gyalázatos érzés lehetett...

Szegény, nem tehetett róla!... :[

2009. okt. 17. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!