Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már hogy az utcán jött...

Volt már hogy az utcán jött rátok a hasmenés, és bement a nadrágba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem még 13 évesen történt, balatonnál nyaraltunk családostúl egy kölcsön nyaralóban! Ha jól emlékszem a 2. napon ahogy mentem hazafele szinte semmi előjel nélkül, kivéve az utolsó fél percet már jött is a csomag! Teljesen híg állapotban! Semmi olyasmi nem volt hogy fájt volna a hasam vagy bármi, csak heló, megjöttem és kész! Azután 1 hétig voltunk még ott, minden nap rámjött, de szerencsére mindig sikerült elintéznem a wc-n, kivéve egyszer, a vízben! Ahogy hazajöttünk azonnal elmult! Biztos vagyok benne hogy ott volt valami ami folyamatos jellegel, nap mint nap okozta a dolgot, de nem tudom mi lehetett! A csapvízből sem ittam!
2009. okt. 17. 03:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
3:45 nem lehet hogy csak a stressz? Vagy máshogy étkeztél mint otthon. Például sajtos tejfölös lángoshoz kóla.
2009. okt. 17. 04:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvastam a storykat olyan jokat nevettem hogy megfajdult a hasam es majdnem be...m!:)))
2009. okt. 17. 05:26
 14/24 nicol90 ***** válasza:
100%
Olyan jókat nevettem itt a történeteken!
2009. okt. 17. 08:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Auchanban, már a kasszánál, a sorban jött rám. Ki akartam furakodni, de az a szemét pénztáros nem engedett (mi különbség van, ha akkor megyek át a kapuk között, mintha 3 perccel később, amikor sorra kerülök? A mai napig nem értem), előre kellett vánszorognom az őrhöz, onnan - már a kasszasoron kívül vissza, középre, a mosdókhoz. Rázott a hideg és csurgott rólam a veríték, de sikerült! A célegyenesben már csak azért fohászkodtam, hogy legyen szabad fülke.
2009. okt. 17. 09:00
 16/24 anonim ***** válasza:
39%
Én egyszer az Örs vezér téren befostam és hófehér gatya volt rajtam, de olyan zöldet fostam és mindenki újjal mutogatott rám hogy HAHAHA BEFOSOTT!!!MEG ÜVÖLTÖZTEK HOGY GECY BÜDÖSET FOSTÁL!!! ÉS FÜRÖDJÉL LE!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 17. 22:48
 17/24 anonim válasza:
100%
egyszer be kellett vennem hashajtót reggel, amikor is este kellett volna, és többet is, mint elő volt írva, gondoltam úgysem hat annyira...mire a suliból hazaértem már futottam délután szó szerint, s mikor leültem volna a wc-re az utolsó pillanatban összefostam magam. :D :D :D Sosem felejtem el... De amúgy magától nem történt ilyen velem soha.
2009. okt. 19. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Buszról kellett leszáljak esti órákban szakadó esőben a hüvösvölgyi út felett..

Elintéztem két egymással parkoló autó között, elötte az MC ben kajáltam a Moszkván

párápápápááá im Lovin it!!

2009. okt. 20. 23:21
 19/24 anonim válasza:
velem még nem volt :D
2009. okt. 23. 18:44
 20/24 anonim ***** válasza:
velem sem volt, de már többször voltam a határán XD viszont ez a kérdés nagyon jó, sikitó-röhögő görcsöt kaptam olvasás közben :D:D
2009. okt. 23. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!