Miért csak 1 napig volt meg a menstruációm? Olvasd alul.
Figyelt kérdés
Eddig mindig normálisan meg volt a Menstruációm, kb3-4-5 napig volt meg előtte pedig mindig volt barna folyásom. Most nem rég azonban szintén volt 1 napig barna folyásom de a menstruációm viszont a barna folyás után csak 1 napig volt meg. Lányok veletek is volt már ilyen? Kissé aggódom. 1 napig volt meg, utána egy csep sem volt és az az 1 nap alatt is kevés volt. Kérem valaki válaszoljon! :/2013. júl. 5. 07:18
1/11 anonim válasza:
Hány éve menstruálsz? (vagy hány hónapja)
2/11 A kérdező kommentje:
Húú most pontosan nem tudom.. Most vagyok 19 éves és most nem akarok hazudni de talán..10-11-12 éves korom óta menstruálok nem tudom már. Tehát már több éve és most fordult velem először elő hogy 1 napig volt csak meg.
2013. júl. 5. 12:17
3/11 anonim válasza:
Nem szedtél véletlenül fog. gátlót...? :)
Hát, szerintem várj még vele a következőig, és ha ott is ilyen lesz a helyzet, akkor pedig menj el orvoshoz.
(min. 3 nap, max. 12-14)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nem szedek fogamzásgátlót és semmilyen gyógyszert :(
Csak attól félek hogy nem e baba van a dologban :/ és azért volt csak 1 napig.. Bár magamon semmi jelét nem észleltem hogy terhes lennék.
2013. júl. 5. 20:09
5/11 anonim válasza:
Hát, ha voltatok együtt akkor lehet ebből baba. Ha fáj a hasad, vagy hánysz, nincs étvágyad, akkor gyanakodhatsz erre. Ha biztosat akarsz, akkor menj el egy nőgyógyászhoz.
6/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszodat! Hát nem tapasztaltam magamon a terhességnek semmi jelét, nem hányok, hányingerem sincs, nem fáj a hasam, nincs étvágytalanságom.. :/
2013. júl. 6. 11:04
7/11 anonim válasza:
első szexed volt?? Mert ha igen akkor kicsit játszanak a hormonok
8/11 anonim válasza:
egyébként meg miért nem védekeztek?? ...
10/11 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és a barátommal majdnem 5 éve vagyunk együtt és ő volt a legelső, ő vette ez a szüzességem :/
2013. júl. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!