Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel 9kor a barátommal sexeltünk. De kiszakadt a gumi. A menstruációm még kicsit megvan, de csak minimálisan+rohantam kimosni magam. Lehet baj? A többit lent olvasd.
Nem tudom mi a probléma, rengeteg lehetőség közül választhatsz.
1. lehet hogy terhes vagy, beveszed a 72 órás tabit, vagy tönkremegy a hormonháztartásod, vagy nem. de a terhességed megszakad.
2. lehet hogy nem vagy terhes, beveszed a 72 órás tabit, vagy tönkremegy a hormonháztartásod, vagy nem. de nem kell aggódni a terhesség miatt.
3. terhes vagy és megtartod a babát.
4. terhes vagy és elveteted.
5. nem vagy terhes, nem csinálsz semmit.
most nem megy nagylánynak lenni? a szexhez fel kell nőni. és nem kioktatni akarlak, csak a puszta tényeket közöltem.
Szia!
Megértem a többiek ingerültségét, mert igazából jellemzően a 15 éves korosztály teszi fel ezeket a kérdéseket, mert nem elég érett, hogy eldöntse ilyen helyzetben mit kell tennie. Ezt tudnod kéne egyedül is, de még nem tudod.
És igen, ezért szükséged van segítségre.
Tudod az a baj..és nem akarlak tényleg bántani.. csak nehéz egy ilyen kérdésre válaszolni.
Merthogy főleg ebben a korban egy orgazmus is válthat ki spontán peteérést. És mi van ha Nálad pont most volt peteérés? A húgom is így jött össze.
Szóval én leginkább azt tanácsolnám, hogy mielőbb menj el nőgyógyászhoz. Ő megvizsgál és ez alapján megmondja Neked, hogy szükséged van -e arra a 72 órásra.
Mindezen által én tisztelem Benned, hogy védekeztek. Nem tehettetek egy "balesetről". És én a hév jelentőségét is tudom osztani..
Szerintem mindenképp a nőgyógyász a legjobb döntés, mert azért egy 72 órás csak úgy elég nagy hormonbomba. Bár persze mindig jobb, mint 15 évesen teherbe esni.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!