Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a menstruációm ez...

Késik a menstruációm ez normális? (olvasd el)

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 2 hónapja jött meg először most késik de nem voltam együtt fiúval így a terhesség kizárt....ez normális már??? 5 napja késik nem nagy idő tudom.de néha görcsöl a hasam vagy bele nyilall mint máskor is amikor megjött

légyszi segítsetek

előre is köszi

2009. szept. 20. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:

13

évesen még nem rendeződik a menzesz, illetve keveseknek van ebben a korban lerendeződve. Átalgabn 16- és 18 éves korban áll be rendszeresre.

Ha nem voltál pasival, semmi okod aggódni.

egészségügyi dolgozó

2009. szept. 20. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg nincs semmi bajod!

Az, hogy még nem jött meg, semmi aggodalomra nem ad okot, mert még csak 2 hónapja jött meg először a menszid. Vagyis még nem állt be, nem rendszereződött. Olyan is simán előfordulhat, hogy kimarad 1-1 hónap. Lehet, hogy most nem is fog megjönni, hanem akkor mikor kb. meg kéne jönnie görcsölsz, van ilyen.

Ha nagyon rossz vegyél be valami görcsoldót, anyud biztosan tud adni olyat, ami neki jó ilyenkor. Bár én már jártam úgy, hogy nagynénémtől kértem gyógyszert, adott abból, amit ő szed ilyenkor, hogy az nagyon jó, nekem nem használt semmit. Szóval ez valamennyire egyénre válogatja, hogy kinek melyik görcsoldó a jó, ezt ki kell tapasztalnod.

2009. szept. 20. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

úristen... miért nem lehet felfogni hogy amikor még az első néhány év tart, tökéletesen rendszertelen a mensi?

nekem amikor megjött utána két hónapig nem volt majd megint ugyanígy és még most is van hogy egy hónap csak úgy kimarad, semmi feltűnés nélkül; de nem teszek fel kérdést a sokmillió ugyanolyan mellé erre az oldalra!

2009. szept. 20. 17:47
 4/5 anonim válasza:

13 évesen ez még nem gond... még ilyenkor nagyon rendszertelen a menzesz... ne izgulj hamarosan megfog jönni :)

14/L

2009. szept. 20. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát

a 17:47-esnek meg annyit lehet h te nem de én igen amúgy meg nem találtam olyat akinek ugyanez lett volna mint nekem ne haragudj h megmertem kérdezni...

még 1×köszi a válaszokat:)

2009. szept. 20. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!