Urológiai vizsgáltanak mi a menete?
Figyelt kérdés
Bemegyek a kerületi sztk-ba leülök és érkezési sorrendben haladunk vagy időpontot kell kérni meg beutalót háziorvostól?
Mit vizsgál? Csak vizeletből csinál tenyésztést meg néz egy közésugarat és kész?
2013. júl. 4. 23:22
1/2 anonim válasza:
Beutaló nem kell, az időpont a rendelőtől függ, fel kell hívni. Az hogy mit vizsgál, az attól függ, hogy mi a panasz. Más vizsgálat kell egy csípő vizelethez mint egy heresérvhez.
2/2 anonim válasza:
Én bejelentkeztem lent a felvételnél, majd kivártam míg behívnak, hasi ultrahangot csinált, kikérdezte a panaszaimat, majd adott egy üvegcsét, hogy pisiljek bele és adjam le az ablaknál, 3 nap múlva kellett visszamennem, addigra készen volt a vizelet bakteriológiai vizsgálata, utána felírt gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!