Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért fáj a vesém bal oldalt?

Mért fáj a vesém bal oldalt?

Figyelt kérdés
Csak olyankor fáj ha lehajolok vagy hátradőlök vagy valami mozgást csinálok de ha legugolok nem vagy nemtudom hogy magyarázzam el..:/ és csak bal oldalt. 6napja voltam orvosnál kaptam krémet és sumetrolim/myoflexin gyógyszert. tegnap elmúlt szinte egész napra de most ismet fáj.. tudtok esetleg valamit amt tehetnék? mert vészesen közeledik a nyaralás:(

2013. júl. 3. 02:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nyaralás előtt menj vissza a dokihoz!
2013. júl. 3. 06:11
 2/9 anonim ***** válasza:

A vese nem fáj, csak már előrehaladott szélsőséges állapotban.

Ha a veséd fáj, akkor: nagyon durva veseköved lehet, vagy már gennyes medencegyulladásod.

Mindkettőnek lenne egyéb tünete is, szóval nem valószínű, hogy az a vesédről indul. A sumetrolimot kutyáknak adják bélgyulladásra, annyira gyenge antibiotikum, az nem ér semmit.

2013. júl. 3. 08:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem tudom mi bajom lehet, mert más tünetem nincs. Talán meghúztam de már 2 hete fáj..
2013. júl. 3. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha 2 hete fáj, akkor pláne menj orvoshoz, mert akkor nem nyaralás lesz a vége, hanem kórház.
2013. júl. 3. 12:45
 5/9 A kérdező kommentje:
2 hete kezdett el fájni és múlthéten voltam orvosnál akkor írta fel a gyógyszereket...
2013. júl. 3. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Ha 2 hétig nem használt a gyógyszer, akkor muszáj visszamenned orvoshoz.
2013. júl. 4. 06:06
 7/9 A kérdező kommentje:
nem azért de nagyon buta vagy. 2 hete kezdett el fájni! múlthéten mentem orvoshoz és ma telt le az EGY hét
2013. júl. 5. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól van, tévedni emberi dolog. De akkor is az orvos a legjobb megoldás. Egy hét is sok.
2013. júl. 5. 06:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen úgy gondoltam, hogy menj vissza az orvoshoz, mert egy hét fájdalom is sok.
2013. júl. 5. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!