Mért fáj a vesém bal oldalt?
Figyelt kérdés
Csak olyankor fáj ha lehajolok vagy hátradőlök vagy valami mozgást csinálok de ha legugolok nem vagy nemtudom hogy magyarázzam el..:/ és csak bal oldalt. 6napja voltam orvosnál kaptam krémet és sumetrolim/myoflexin gyógyszert. tegnap elmúlt szinte egész napra de most ismet fáj.. tudtok esetleg valamit amt tehetnék? mert vészesen közeledik a nyaralás:(2013. júl. 3. 02:46
1/9 anonim válasza:
Még nyaralás előtt menj vissza a dokihoz!
2/9 anonim válasza:
A vese nem fáj, csak már előrehaladott szélsőséges állapotban.
Ha a veséd fáj, akkor: nagyon durva veseköved lehet, vagy már gennyes medencegyulladásod.
Mindkettőnek lenne egyéb tünete is, szóval nem valószínű, hogy az a vesédről indul. A sumetrolimot kutyáknak adják bélgyulladásra, annyira gyenge antibiotikum, az nem ér semmit.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem tudom mi bajom lehet, mert más tünetem nincs. Talán meghúztam de már 2 hete fáj..
2013. júl. 3. 12:43
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ha 2 hete fáj, akkor pláne menj orvoshoz, mert akkor nem nyaralás lesz a vége, hanem kórház.
5/9 A kérdező kommentje:
2 hete kezdett el fájni és múlthéten voltam orvosnál akkor írta fel a gyógyszereket...
2013. júl. 3. 18:19
6/9 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Ha 2 hétig nem használt a gyógyszer, akkor muszáj visszamenned orvoshoz.
7/9 A kérdező kommentje:
nem azért de nagyon buta vagy. 2 hete kezdett el fájni! múlthéten mentem orvoshoz és ma telt le az EGY hét
2013. júl. 5. 00:13
8/9 anonim válasza:
Jól van, tévedni emberi dolog. De akkor is az orvos a legjobb megoldás. Egy hét is sok.
9/9 anonim válasza:
Természetesen úgy gondoltam, hogy menj vissza az orvoshoz, mert egy hét fájdalom is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!