Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Két oldalt fáj a vesém, de...

Két oldalt fáj a vesém, de mikor fel voltam fázva akkor megnézték az tis és nincs baja, de ritkán pár percre megfájdúl mindkét oldalon . Kb havonta egyszer van ilyen. Miért lehet?

Figyelt kérdés
gondolom ha baj lenne mindig fájna. már évek ota ez van nézni nézték baja nincsen neki... lüktet két oldat, és ha meleggel megyek rá hajszáritóval akkor elmúlik rögtön ha nem akkor 5 perc.
2009. aug. 3. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, én nem akarok hülyeséget írni, de szerintem nem a vesédet érzed, hanem a petefészkedet.

Havonta egyszer van peteérés, akkor nekem is lüktet és fáj a petefészkem. Simán lehetne azt hinni, hogy a veséd, de szerintem nem az.

2009. aug. 3. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam hasonlót, és fiú vagyok.
2009. aug. 3. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De hátúl érzem a derekamnál...És éppen most menstruálok.Tudom mit érzem mikor peteérésem van mert pont a babával küszködöm hogy legyen, szóval nem peteérés elhiheted. és hátúl a derekamnál lüktet idönként ha nem gyulladás nemtom mi lehet mert tuti a vesém az.utolsó neked mjilyen pontosan?
2009. aug. 3. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
hát..ezt igazán csak egy orvos tudná biztosan megmondani,hogy most mi is fáj..nekem vesecisztám van a bal vesémben,még korábban állapították meg,de mostanában sokszor görcsöl,de még azért nem olyan erősen...egyébként hol van az a kétoldalt? mert a vese a hátsó hasfalon van,a gerinc kétoldalán...szóval szerintem biztosabb a doki:)
2009. aug. 3. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
teljesen a derékon van, és nem a gerinchez közel hanem teljesen a szélén, a gerinctől 4 cm el árébb és a másik oldalon is ugyan ott.
2009. aug. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!