Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez, így jó? 14/l

Szerintetek ez, így jó? 14/l

Figyelt kérdés
165 cm és 46kg vagyok.én elég vastagnak érzem a combomat a legvastagabb résznél 48 cm.Alapból nem tartom soknak a 46 kg-ot,inkább átlagosnak,de mégis egyre vastagabb a combom.Lehetséges az,hogy azért ilyen vastag,mert 5 éve sportolok? Amúgy a magasságomhoz képest a 46kg az sok,vagy inkább átlagos?14/l

2013. júl. 2. 20:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a sport kifejezés alatt a jazz-baletott értem,mert 5 éve járok erre a táncra.
2013. júl. 2. 20:28
 2/7 anonim válasza:
Lehet,hogy azért vastagabb,mert izmos.
2013. júl. 2. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
én 163 cm vagyok és a 49 kg-mal vékony vagyok.
2013. júl. 2. 20:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó,hát én is vékony vagyok,hasam is tök lapos,azzal nincs is bajom,csak a combom nem tetszik.De sokan mondják,hogy inkább sovány vagyok,de én nem így gondolom.mit tudnék tenni,hogy vékonyabb legyen a combom?
2013. júl. 2. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
a magasságodhoz még kevés is a 46 kg de 14 évesen még belefér ez késöbb mindenképp több lesz mégha centiben nem is változol sokat. A combod lehet vastagabb a sprottól és hidd el nincs vele semmi baj.
2013. júl. 2. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogyni már semmiképpen ne akarj!!!
2013. júl. 3. 06:19
 7/7 anonim válasza:

szerintem így ez tökéletes!

ne akarj fogyni

ha sportolsz, akkor meg természetes h. izmosabb vagy

tapasztalatból mondom, én jó ideje focizok, és ott szintén nagyobb izomzat kell lábra

2013. júl. 3. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!