Szerintetek ez, így jó? 14/l
Figyelt kérdés
165 cm és 46kg vagyok.én elég vastagnak érzem a combomat a legvastagabb résznél 48 cm.Alapból nem tartom soknak a 46 kg-ot,inkább átlagosnak,de mégis egyre vastagabb a combom.Lehetséges az,hogy azért ilyen vastag,mert 5 éve sportolok? Amúgy a magasságomhoz képest a 46kg az sok,vagy inkább átlagos?14/l2013. júl. 2. 20:25
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a sport kifejezés alatt a jazz-baletott értem,mert 5 éve járok erre a táncra.
2013. júl. 2. 20:28
2/7 anonim válasza:
Lehet,hogy azért vastagabb,mert izmos.
3/7 anonim válasza:
én 163 cm vagyok és a 49 kg-mal vékony vagyok.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó,hát én is vékony vagyok,hasam is tök lapos,azzal nincs is bajom,csak a combom nem tetszik.De sokan mondják,hogy inkább sovány vagyok,de én nem így gondolom.mit tudnék tenni,hogy vékonyabb legyen a combom?
2013. júl. 2. 20:49
5/7 anonim válasza:
a magasságodhoz még kevés is a 46 kg de 14 évesen még belefér ez késöbb mindenképp több lesz mégha centiben nem is változol sokat. A combod lehet vastagabb a sprottól és hidd el nincs vele semmi baj.
6/7 anonim válasza:
Fogyni már semmiképpen ne akarj!!!
7/7 anonim válasza:
szerintem így ez tökéletes!
ne akarj fogyni
ha sportolsz, akkor meg természetes h. izmosabb vagy
tapasztalatból mondom, én jó ideje focizok, és ott szintén nagyobb izomzat kell lábra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!