Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most megjon (megjott) vagy...

Ez most megjon (megjott) vagy nem?

Figyelt kérdés
A napokban kellene meglegyen a mensim,ma reggel enyhe verzest eszleltem,igy feltettem egy tampont,de 3-4 ora mulva kivettem,hogy csereljem ki,errefel tiszta volt!!Azota pedig egy csepp ver sem folyt.Megis,"mindjart megjon" erzesem van .Most akkor mi lehet ez?
2009. okt. 15. 16:45
 1/2 anonim válasza:
ilyen nekem is volt... szerintem vagy 2 nap múlva várható lesz hogy megjön :)gondolom kamasz vagy és ebben a korban eléggé rendszertelen :)
2009. okt. 15. 16:54
 2/2 anonim válasza:
én épp ezért nem szoktam az első kis jelre tampont berakni. Én ugy vettem észre hogy ha tampont használok sokkal kevesebb utána a vérzésem. legalább is fél napot mindig kell várni utána hogy ujra rendesen legyen a betéten valami...
2010. nov. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!