Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar ugy valaki, hogy...

Volt mar ugy valaki, hogy megjott a mensije s megis volt baboc? Vagyis ez igy lehetseges hogy megjon s megis terhes vagy? Mert tunetek elemeltileg 4-6ik hettol vannak.

Figyelt kérdés
verzes normalis hossz, es mennyiseg mint maskor, fajt a mellem, de mar nem .
2010. jan. 20. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag néha előfordul. Én is így voltam.
2010. jan. 20. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
koszi, csak kivancsi voltam, hogy lehetseges-e ez, most vagyunk rajta a bab projekten aztan erdekelt hogy van-e ilyen tapasztalat.
2010. jan. 20. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Haat szerintem nem igen!

Mert ha meg is jon ami velem is elofordult!akkor sem olyan minta rendes mensi.kevesebb es egyatalan nem elenk piros inkabb barnas keves amibol egybol eszre is veszed hogy valami nem stimmel.De ez csak az en tapasztalatom!

2010. jan. 20. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordul! Az ismerősömnek normális vérzése volt. Már másfél éves a kislánya.
2010. jan. 21. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem az első hónapban teljesen normális volt a vérzésem, a 2.-ban már kevesebb volt é csak 3 napig tartott. Igaz, én fog. gátlót szedtem egészen addig, mert semmi terhestünetem nem volt...
2010. jan. 21. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:
en is szedtem eddig bogyot, de 3 honapja abbahagytam, ezert kerdeztem, a tapastalatokat, mert mielott megjott ugy ereztem felrobbannak a melleim, ami soha nem volt, es most elmult.
2010. jan. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!