Létezik gyógyszer erre?
Eléggé erős menstruációs görcseim vannak, eddig no-spat és cataflamot használtam, majd áttértem másik fájdalomcsillapítóra, de ugyanúgy gyenge volt a hatása. Próbáltam sok gyógyszert, pl algoflex-m, meg hasonló direkt erre kifejelesztett gyógyszereket, de ezek egyáltalán semmit nem használtak.
A háziorvosom nem tudott mást írni, több orvost is kérdeztem, de nem tudtak segíteni.
Olvastam itt olyan gyógyszerről, amit a vérzést megelőző pár napban kell szedni, és így hatnak.
Természetesen szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de semmiképp nem akarok fogamzásgátlót szedni.
Tehát tudnátok ilyen gyógyszert, amit említettem? Ilyet csak nőgyógyász írhat, hogy a "sima" orvosok nem is említették?
Ilyen pl. az Apranax 550,és háziorvos is felírhatja,de messze nem biztos,h az jó lesz. Vizsgálták már,h miért vannak ilyen erős fájdalmaid?
Gyakran endometriosis csinál ekkora fájdalmakat.
Elsőnek: Köszönöm! Még nem, pár nap múlva megyek nőgyógyászhoz.
Másodiknak: Köszi, majd megérdeklődöm, hogy olyat lehetne-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!