Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez mitől lehet?...

Szerintetek ez mitől lehet? Már eléggé meg vagyok ijedve.

Figyelt kérdés
Lányom 16 éves és még nem menstruál.. Eddig nem volt ezzel gond,mert gondoltam,hogy csak későn érik,de már 16 éves.. Elvigyem orvoshoz? Félek,hogy valami baja van.

2013. jún. 28. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mégha férfi is lenne a doki, jobb esetben is csak ultrahangot csinálna és kérdezné, hogy mióta van mell,folyás, volt-e esetleg már barna,stb.

Ha betöltötte a 16-ot, én nem várnék vele! Most 3-4 hónap ide vagy oda.. Szerintem sokkal megnyugtatóbb lenne most elmenni, mint tűkön ülve októberig várni.

És lehet, hogy ez csak véletlen,de sok olyanról hallottam hogy miután a lányok amiatt orvoshoz mentek,mert nem jött meg nekik,utána pár héttel(egy ismerősnek 2 héttel később) meg is jött a vérzése!

Ez annyiban érint még engem, hogy amikor 2 hónappal múltam 14 és még nem jött meg, anyával beszéltünk arról,hogy majd orvos (neki 13 évesen jött). Láss csodát, megérkezett a mikulásom 4 hét múlva :)

2013. jún. 29. 11:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Én már nagyon elszeretném őt vinni,de nem akarja..és most mit tehetnék?? Nem rángathatom oda :(
2013. jún. 29. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Feltétlenül keress női orvost! Annyit csak megér a lányod nyugalma, nem?

Menj akkor másik városba, esetleg magán orvoshoz.

Ne told el, hogy aztán egész életében rettegjen esetleg a nőgyógyászattól!

2013. jún. 29. 12:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma egész nap női orvost keresek,de egyszerűen nincs sehol a közelünkben. Ismerőseimet is megkérdeztem,ők se tudnak ajánlani senkit.. Azért még megpróbálok beszélni a lányommal
2013. jún. 29. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne vidd el a nőgyógyászhoz. Hívd fel telefonon, és mondd el neki, mi a helyzet. Akkor elmondja, hogy vedd rá őt. Már ha szükséges őt megnéznie. Ha nem szükséges megnézni őt bugyi nélkül, akkor viszont nincs rá oka, hogy izguljon emiatt. És esetleg a nőgyógyászod tud ajánlani nőit.
2013. jún. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!