Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ok. , hogy most kezdtem...

Ok. , hogy most kezdtem fogamzásgátlót szedni, de az nem sok mégis kicsit, hogy már 19! napja megvan?

Figyelt kérdés

segítsetek kérlek. Belarát kezdtem szedni a menzeszem első napján, azóta, azaz 19 napja tart a vérzésem. Hol gyengébben, hol erősebben, most pl. rendes piros és egész sok vérmennyiség távozik belőlem, de van, hogy csak kevesebb barnás-pirosas....

Most ez mennyire nomális/nem normális? Hívjam fel emiatt a nőgyógyászom?

2013. jún. 26. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg fogamzásgátlótól lehet nem menstruációs vérzés, vagyis ilyen pecsételő valami. Ez mindenkinél más, én is Belarát szedek, már túl vagyok az első dobozon. Én nem véreztem, csak a mellem fájt kegyetlenül (és nőtt...) Ha sok a vérmennyiség, akkor inkább beszéld meg a nőgyógyásszal.
2013. jún. 26. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Jajj istenem úgy látszik Te sem hallottál a fantasztikus fogamzásgátlók mellékhatásairól. Most ezt komolyan kérdezed, hogy nem sok-e hogy lassan 3 hete vérzel?

Hagyd abba a fogamzásgátlót, míg nem késő és visszafordíthatatlan mellékhatása nem lesz, ne adj isten meddőséget nem okoz.

2013. jún. 26. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.....
2013. jún. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!