Sokan vannak, akik nem élnek nemi életet, mégis szednek fogamzásgátlót (pl. Lyndinette-et), hogy szép legyen a bőrük, kevesebb a menstruációjuk, stb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem manapság elég sokan vannak, tekintve, hogy az orvosok ahelyett, hogy kivizsgálnák az ember problémáját és megoldanák az okot, inkább adnak tablettát, hogy az ember azt higgye, hogy normálisan működik.
Nekem nem egy ismerősöm szed tablettát úgy, hogy nem él nemi életet.
2/4 anonim válasza:
Ez tényleg sokszor van így, ahogy az első válaszoló leírta :S Nekem is van egy ismerősöm, aki azért kezdett el szedni tablettát, mert rendszertelenül menstruált. Holott rendszertelen ciklusra nem is lehetne szedni fog.gátlót. Ki kéne vizsgálni, de neeeem egyszerűbb felírni a bogyókat,aztán meg ha gyereket akar majd csak les, hogy mi van.
3/4 anonim válasza:
Igen elég sokan, mert van pár "előnyös" mellékhatása pl.nagyobb lesz a melled, vagy amit te is írtál szép lesz a bőrük és dúsabb a hajuk..
Nem tudom, én inkább mással próbálnám megoldani a problémákat:)
4/4 anonim válasza:
És aztán a hormonális tabletták szedésétől kaphatsz majd minden nyavalyát pl. rák kialakulását is elősegitheti!!!
Csak erről nem nagyon beszélnek, mert pénzről van szó, nem is kevésről! (a gyógyszergyártóknak és az orvosnak is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!