Kérdéseim a tamponról?
Tudom hogy sokan szeretitek és sokan nem. De nekem lennének olyan kérdéseim hogy:
a, Miért szeretitek illetve nem szeretitek?
b, Meddig kell felnyomni a tampont?
c, Mennyi időnként kell cserélni?
d, Milyet kell használni? (márka)
e, Kinek melyik jött be a legjobban? (márka)
Ezek lennének a kérdéseim, de én már próbáltam a tampont, de féltem hogy nemtudom majd kiszedni vagy elszakad a madzag és mivel anyum tudta nélkül használtam akkor nem szeretném ha megtudná amikor eléállok, hogy anya! vigyél már el a nőgyógyászhoz, mert fentragadt a tampon. Egyébként a minit használtam!
a, szeretem,mert kényelmes, nem dörzsöl,mint a betét + tutira szagmentes és kb 1000-ből egyszer fordul elő,hogy átázok.
b, én a mutatóujjammal szoktam,kb az ujjam 3/4-e van bennem olyankor.
c, vérzésfüggő,de legritkábban is 7-8 óránként,hogy elkerüld a fertőzéseket.
d, én ob-t használok főleg,de jessa is volt már itthon,meg naturella is. Próbálkozz több márkával,és amelyik legjobban tetszik,maradj annál hosszútávon :)
e, ob...
AMúgy ne félj attól,hogy benned marad. 7 éve használok tampont,kb 5 éve csak azt,és még sose maradt bennem. Mielőtt felteszed,ellenőrizd a madzagot úgy,hogy kicsit megrángatod (na nem izomból :D)
Sok sikert a használatához! ;)
21/L
a, Egészségtelen, és gyakrabban kell cserélni, és még szűz vagyok, ezért félek, hogy megsértem magamat vele. Csak strandoláskor hordom.
b, Érzed, mikor jó. Ha pedig jó fent van, nem érzed. :)
c, Nem tudom, de nekem 2 óránként esedékes. Úgyis érzed, ha kicsit csúszik kifelé...
d, Amelyik neked a legjobb
e, o.b.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!