Lehet hogy fertőzés vagy gomba?
Figyelt kérdés
Reggel óta viszket ott alul és nem tudom mitől. semmi elváltozás semmi, csak viszket. Lehet gomba vagy fertőzés?2013. jún. 26. 12:42
2/12 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Csak nőgyógyász tud biztosat mondani.
3/12 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem merem még anyumnak sem elmondani mert 12 éves vagyok. Félek.
2013. jún. 26. 13:18
4/12 A kérdező kommentje:
nektek volt már ilyen?
2013. jún. 26. 13:19
5/12 anonim válasza:
Hahaha
nagyon jó az utolsó kérdésed, mert ezek fiúk, akik válaszolnak neked!!!
Ne izgulj, lehet, hogy csak irritál valami, mosó, vagy mosakodó szer és holnapr el is múlik.
Szólj anyukádnak, és ha nem múlna el akkor gyógyszertárban tudtok venni Canesten combit recept nélkül, ami segíthet.
6/12 anonim válasza:
1. vagyok
kedves utolsó, nem vagyok fiú, csak tudom, hogy egy orvos szakértelme bárki más (nem orvos) véleményénél többet ér.
7/12 anonim válasza:
2. vagyok. Megint csak egyetértek az első Válaszolóval!
8/12 anonim válasza:
Szólj anyudnak mindenképp, és keressetek fel egy nőgyógyászt! Ne állj neki recept nélkül vásárolható szerekkel kísérletezni, mert még nagyobb bajod is lehet. Azt alkalmazd, amit a doki felír/mond.
9/12 A kérdező kommentje:
A szőr miatt van. Nincsen semmi.
2013. jún. 26. 15:42
10/12 carmen elizabeth válasza:
hát ez legfőképpen gomdára utal..deh ne aggodj minden nőnek egyszer tulkell ezen esnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!