Gombás fertőzés meddig húzódhat?
Sziasztok!
Egy hete iszonyatosan elkezdett viszketni a hüvelyem illetve kívül az egész szeméremtest. A hétvégét kivártam, hátha csak menstruáció előtti dologról van szó, Hétfőn mivel már majd megőrültem a viszketéstől (nem égett, egyszerűen nagyon viszketett) elmentem az sztk-ra hogy a héten bejussak nőgyógyászhoz. Aha.. Június 11-re kaptam időpontot. Mivel volt itthon canesten krémem azzal elkezdtem kenegetni kívül és valamelyest enyhített a problémán. Most azon gondolkodom hogy tablettát is kéne vegyek hozzá, mert még mindig nem egészen jó az eredmény és ma reggel bő, darabos fehér folyásom volt.
Szerintetek mit tudnék még csinálni jún.11-ig? A menstruációm is késik 2 napja...
Ez min. 1 hétig eltart még, de amúgy még szerencse, hogy lehet kapni recept nélkül gombafertőzésre krémet, mert jún. 11 ig igencsak szétfolyna az ember ilyen esetben! Borzasztó ez a Magyar orvosi ellátás!
Nyugodtan kérd ki a gyógyszertáros véleményét, hogy vegyél e gyógyszert is, szerintem egyébként ha érzed a javulást, nem lesz rá szükséged! Sajnos ez hosszabb folyamat, míg elmúlik, hidd el gyógyszerrel sem történne csoda, hogy hipphopp elmúlik!
Köszönöm a válaszokat hát az összes nőgyógyász közül a leghamarabbi volt ez az időpont:D
Egyébként még a kérdés feltevésem napján megjött, de közben is eléggé viszkettem, most meg már hogy szinte túl vagyok rajta furcsa alhasi görcseim vannak:S érdekes, a menstruációm utolsó napján, remélem nem a fertőzéstől...
..főleg talán mert gombaölő a canesten?
Egyébként canesten nekem se ért soha semmit. De attól még gombaölő :)Mi meg nem vagyunk orvosok, semmi baja nem lesz, ha elmegy dokihoz és nem magát kezelgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!