Szeptember 10-én lesz a 12. szülinapom és még nem jött meg! Baj ha ilyen korban még nem jött meg? Vagy ez természetes? És mi van akkor ha nem jön meg egyáltalán? (csak kíváncsiságból)
atyaúristen. 11 évesen hol aggódsz még?! A legtöbb lánynak ebben a korban jön meg, szóval vagy neked is megjön vagy nem. Nem vesztesz sokat, ha mondjuk csak 2 év múlva jönne meg.
Nagymamáink korában meg azon csodálkoztak, ha valakinek 13-14 évesen jön meg, mert akkor az átlag 16-17 volt.
Én 14 múltam amikor megjött és jövő hónapban töltöm a 15-t. Ha 12 évesen sem jön meg, ne idegeskedj, úgyis akkor jön, ha már nem számítasz rá. Mellesleg 16 éves korodig várhatsz, szóval bőven van rá 5 éved. A lányok többségéhez hasonlóan lehet, hogy úgyis abban a pillanatban utálni fogod, ahogy meglátod a barna vagy vöröses bugyidat/pizsidet/wc papírt/nadrágodat.
Én nem utálom, csak a néhai görcsöktől tudok plafonra mászni, na meg ha késik.
Mellesleg a legtöbbünknek a legrosszabbkor is jön az első, általában valami program előtt vagy közben és többnyire nincs nálunk betét. Szóval légy tisztában vele, hogy lehet, hogy nem fog fájni,stb. De hogy sok kellemetlen pillanatot fog okozni, arra készülj,akárhogy várod!
Ne tudd meg azt az érzést, amikor például úgy ballagsz el, hogy közben vérzel!
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!