Szeptember 10-én lesz a 12. szülinapom és még nem jött meg! Baj ha ilyen korban még nem jött meg? Vagy ez természetes? És mi van akkor ha nem jön meg egyáltalán? (csak kíváncsiságból)
Mit akarsz mèg 12 évesen? Én 14 voltam.
Majd szendvedsz mèg vele eleget!!
nyugodt lehetsz, meg fog jönni, és még egyáltalán nincs késő. 16 éves korodig nincs semmi gond, ha nem jön meg.
Elhiszem, hogy már alig várod, de még nem maradtál le semmiről. Nem annyira kellemes dolog az, hidd el.
Én kereken tíz voltam, és örültem volna, ha 12 évesen még semmi nem lett volna. 16 évesen sem baj, de akkor azért ajánlott a nőgyógyászati vizsgálat, megbizonyosodni arról, hogy minden rendben. Ne aggódj. Ráérsz. Ha már meglesz, még visszasírod ezt a kort.
Olyan pedig nagyon ritkán van, hogy egyáltalán nem jön meg. Vagy betegség az oka, vagy a valószínűtlen egybeesés, hogy épp az első peteérésedkor estél teherbe, még mielőtt először menstruálhattál volna. A harmadik eset, hogy nem nőnemű vagy. :D
Nincs kőbe vésve hogy 12 évesen kell megjönnie.
kb 11 és 15 év kor közt jellemző hogy megjön valakinek, valakinek előbb jön meg, valakinek később.
Én nekem 11 évesen jött meg először akkor is csak csúszott meg 2-3 hónapot kellett várnom a következőig, de egyik barátnőmnek például 14 éves korában jött meg először. Ő már 13 évesen kétségbe volt esve és ment dokihoz, de mondták neki hogy még bőven nincs túl késő, még 16 éves koráig természetes ha nem jön meg valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!