Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeptember 10-én lesz a 12....

Szeptember 10-én lesz a 12. szülinapom és még nem jött meg! Baj ha ilyen korban még nem jött meg? Vagy ez természetes? És mi van akkor ha nem jön meg egyáltalán? (csak kíváncsiságból)

Figyelt kérdés
Menstruáció
2013. jún. 24. 23:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
71%

Mit akarsz mèg 12 évesen? Én 14 voltam.

Majd szendvedsz mèg vele eleget!!

2013. jún. 24. 23:24
 2/12 anonim válasza:
Nem baj, van még idő, kb 16 éves korodig..
2013. jún. 24. 23:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen jött meg.Akkor van baj ha 16 évesen nem jön meg.13/L
2013. jún. 24. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:

nyugodt lehetsz, meg fog jönni, és még egyáltalán nincs késő. 16 éves korodig nincs semmi gond, ha nem jön meg.

Elhiszem, hogy már alig várod, de még nem maradtál le semmiről. Nem annyira kellemes dolog az, hidd el.

2013. jún. 24. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Én kereken tíz voltam, és örültem volna, ha 12 évesen még semmi nem lett volna. 16 évesen sem baj, de akkor azért ajánlott a nőgyógyászati vizsgálat, megbizonyosodni arról, hogy minden rendben. Ne aggódj. Ráérsz. Ha már meglesz, még visszasírod ezt a kort.

Olyan pedig nagyon ritkán van, hogy egyáltalán nem jön meg. Vagy betegség az oka, vagy a valószínűtlen egybeesés, hogy épp az első peteérésedkor estél teherbe, még mielőtt először menstruálhattál volna. A harmadik eset, hogy nem nőnemű vagy. :D

2013. jún. 24. 23:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Nincs kőbe vésve hogy 12 évesen kell megjönnie.

kb 11 és 15 év kor közt jellemző hogy megjön valakinek, valakinek előbb jön meg, valakinek később.

Én nekem 11 évesen jött meg először akkor is csak csúszott meg 2-3 hónapot kellett várnom a következőig, de egyik barátnőmnek például 14 éves korában jött meg először. Ő már 13 évesen kétségbe volt esve és ment dokihoz, de mondták neki hogy még bőven nincs túl késő, még 16 éves koráig természetes ha nem jön meg valakinek.

2013. jún. 24. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Majd ha a 16. születésnapod lesz és addig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menned. Addig viszont ne aggódj! :)
2013. jún. 25. 06:13
 8/12 anonim válasza:
én 13 voltam
2013. jún. 25. 08:28
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Tapasztalatból mondom, örülj amíg nincs. Amikor ennyi idős voltam, mint most Te minden nap sírtam az anyukámnak, hogy már mindenki menstruál csak én nem. 15 évesen jött meg először, és hidd el, azóta áldom azt az időszakot amikor még nem volt. Ráérsz még bőven, semmi baj nincs, hogy még nem jött meg, majd meg fog :)
2013. jún. 25. 09:48
 10/12 anonim ***** válasza:
dehogy baj. 16 éves korodig kell megjönnie. Örülj neki hogy addigis egy gonddal kevesebb. Sajnálom akik már 10 évesen kezdik, csak a flösleges macera, én 12 multam 8 nappal mikor megjött elöször.
2013. jún. 25. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!