Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hete volt egy spontán...

Telefunken kérdése:

Két hete volt egy spontán vetélésem, mondta a doki h két hétig nem lehet szexuális életet élni, de múlt hét pénteken és szombaton együtt voltam a párommal?

Figyelt kérdés

(most lehet fújjogni stb...stb igy sikerült ennyi)a kérdésem az h az orvos észre fogja venni a kontroll vizsgálaton h nem tartottam be a két hetet?(holnap lesz esedékes a vizsgálat)

Normális válaszokat köszönöm előre is.

2013. jún. 24. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen megértelek. Fújjoghatnék, de voltam hasonló helyzetben, bár volt egy nagy különbség. Missed ab után két héttel megvolt a kontroll, és nekünk a doki mondta, hogy mehet a házasélet, nem kell kivárni a hat hetet. Jó volt összebújni, jó volt a közelség a bánatban, jót tett - nem a szex hiányzott, hanem az a bensőséges kapcsolat, amit átél közben az ember. És ez, miután elszakadtál a meg nem született de szeretve várt kis lélektől, gyógyító hatású. Csakhogy nálunk hiába volt a zöld lámpa, a doki volt a hülye - később "lecseréltem", és az új elhűlt a történeten. Sikerült egy durva méhnyálkahártya gyulladást beszerezni. Nekem szerencsém volt, rendeződött, és szültem azóta két szép kislányt. A helyedben inkább megmondanám az orvosnak, hogy mi a helyzet. Ne attól félj, hogy mit szól, hanem attól, hogy esetleg nem vesz észre valamit, amit kéne, és ami miatt később gond lehetne. Ha már így alakult, akkor vállal be, és kérj tanácsot a dokitól, hogy mit lehet tenni a komoly baj megelőzésére. Minden jót!
2013. jún. 24. 20:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszodat!És igen én is ezt éreztem nem maga a szex hiányzott hanem a párom közelsége,de mostmár mindegy hiába hivatkozom akármire megtörtént és kész.Orvoshoz nem mentem el de elfogok menni és ha lessz bátorságom elmondom,hogy mitörtént!
2013. jún. 25. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!