Tizenévesen csőmell?
15 éves lány vagyok és elég nagy csőmelleim vannak. Önbizalmam nulla, és kényelmi szempontból is megkeseríti az életemet... Már évekkel ezelőtt lemondtam emiatt a strandolásról, és egész nap (néha még alváshoz is, mert folyton zavar) melltartót hordok.
Vannak itt mások is ennyi idősen, akiknek ilyen mellük van? Vagy úgy általában bárki, aki hasonló problémákkal küzd? Ha igen, hogy képesek együtt élni vele? Engem már megőrjít! :(
Ebben igazad van, de kicsit megnyugtatna a tudat, hogy nem vagyok vele egyedül, és valakit ennek ellenére is befogad a társadalom, mert jelenleg torzszülöttnek érzem magam. :D
Az a baj, hogy elég korán, olyan 7 éves korom körül kezdett el nőni a mellem, és már jó 4 éve nem változott a mérete sem, úgyhogy erősen kétlem, hogy nőne. És amúgy se nőjön, jaj szegény hátam, már így is frászt kapok a méretüktől...
Mindenesetre köszi a választ, ment a zöld kezecske. :)
nekem is ilyen van..17L
most fogytam 10 kilót és kisebben elfogadhatóbban néz ki, nem lóg meg ilyenek
és van pasim is aki pedig imádja:) szóval nehogy emiatt elkeseredj !!!! irány a strand és ne hord egész nap melltartót mert még jobban megereszkedik..szóval nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!