Láttatok már életben ilyen forma melleket? Vagy van akinek ilyen van itt? (lehetőleg lányok-nők írjanak)
2013. jún. 14. 13:22
1/13 anonim válasza:
Én még nem.
Szerintem ez egy nem túl jól sikerült plasztika eredménye.
Mert még ha a karját hátrahúzza is valaki, ennyire nem emelkedik meg egy alapból lógós mell.
2/13 anonim válasza:
Ilyen nincs. Ha valakinek lóg, az rásimul a testére. Én láttam már nagyon lógós mellet, ami ilyen volt, de az nem emelkedik el. Nagy bimbója is van szegénynek, elég csúnya. :(
3/13 anonim válasza:
ezt csőmellnek hívják
nem plasztika eredménye, sajnos van, akivel így kibabrál a természet
4/13 anonim válasza:
az a retardált, aki lepontozott, legalább nézzen már utána, hátha kicsit nőnek csekélyes szellemi képességei...
5/13 anonim válasza:
Pont akartam írni is, utolsó, igazad van, csőmellnek hívják.
7/13 anonim válasza:
azért van a képben szerkesztés is,látni a mell körvonalainál,talán azért mert "felállították" a mellet,de alapból tuti hogy az ilyen mell lógós. Csőmelle van, ennyi. A nagy mellbimbó az ilyen mell védjegye.
8/13 anonim válasza:
Szia!Ez bizony csömell (tubulàris mell)!Nincs ezen semmi retusàlàs ilyen és kész,vannak kicsit "szebb" vàltozatai is amik még elfogadhatòbbak.Nekem is olyan volt pici kùp alakù.Nem segìt rajta semmi csak a sebész + implant...én meg is csinàltattam gyönyörü lett és imàdom.Nekem önértékeleési problémàim voltak miatta,mostmàr tökéletesen elégedett vagyok a
9/13 anonim válasza:
Nekem tetszik pl. a második kép, és szívesen barátnőmmé/párommá fogadnám fogadnám egy ilyen ékesség tulajdonosát!
Szóval lehet nekem privit is írni. :)
34F :)
10/13 anonim válasza:
Az első kép tubuláris emlőt, vagy csőmellet, vagy parízercsöcsöt ábrázol, ami mindegy hogy hívjuk, mindenhogy undorító... A második nem az, mert kerekded a mell, csak a bimbóudvar emelkedik ki jobban, amiben van némi képszerkesztős rásegítés is. De mindkét kép nagyon ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!