Lányok! Nálatok hogy történt a mellnövekedés?
Olyan 10 évesen kezdett el nőni a mellem, és úgy, ahogy írni szokták, tehát a mellbimbóudvar megduzzadásával.
Viszont azóta NAGYON lassan nőtt, és úgy veszem észre, hogy 1-2 éve nem változott.
A melleim nagyon kicsik, de ami jobban zavar, hogy a mellbimbóudvarom még mindig csak akkor megy a mellem szintjébe, ha kiráz a hideg, vagy ha fogdosom. Amúgy meg olyan nagy, és pufi, feszül, mintha levegővel lenne tele.
Olyan ez az egész, mintha a mellbimbóm nőni akarna egy nagy mellhez, de a szerencsétlen melleim meg feladták a dolgot.
Utálom a melleimet, sokat sírok miattuk.
Amikor olyan pufik és nagyok a bimbóudvaraim, akkor csőmellem van.
Viszont ha összehúzódnak, akkor normális, és olyankor semmi bajom vele!
2 dolog megfelelne:
-Ha megnőne a mellem, és így nem lenne wc-papír guriga alakja, ha megduzzadnak a mellbimbóudvaraim.
-ha a mellbimbóudvarom belesüllyedne a mellem szintjébe örökre.
12 évesen jött meg (nyáron 3 éve lesz).
Volt egy nagy magasságnövekedésem, olyan egy éve.
Fenekemen, combomon nőiesnek mondanám magam, ott elég zsíros vagyok... De a mellemen?!
Testszőrzetem megvan, viszont mostanában mintha ott lent kezdene sűrűsödni, és meg ki a bugyim vonalából (tehát szélesebb vonalban vagyok szőrös)
Illetve a menstruációm sem állt még be, sokszor késik.
A melleim nem fájnak igazán, nyomkodásra sem.
Én még serdülőkorban vagyok? Változhat? Vagy örökre ilyen csőmellem lesz?! Anyukámnak szép nagy mellei vannak (kimondottan nagy neki), ugyanúgy ahogy a nagyszüleimnek is...
Miért van ez? Nektek hogy volt, lányok? Volt olyan, aki így volt, mint én?
Ilyen alakúak a melleim, csak sokkal (!) kisebbek (kb. feleekkorák), és a duzzadt bimbóudvar alatt alig van zsír, szemből nézve nem is nagyon látszik, hogy van alatta.
De ha ilyen melleim lennének, az nem zavarna! Ilyenről álmodozok. :(
NAGYON depis vagyok miatta, mert tudom, hogy rengeteg felnőtt nőnek van ilyen melle, illetve hasonló kérdéseknél azt írták, hogy nem fog változni...
Igazából nem is tudom miért teszem fel ezt a kérdést, mert tudom, hogy nem fog változni, csak egyszerűen nem bírom elfogadni... Ránézek a melleimre, vagy hozzájuk érek, és sírógörcs jön rám. Teljesen kikészülök, undorítónak tartam magamat.
Vélemények? Tapasztalatok?
14/l (nyáron 15 leszek...)
Meglátod.. Majd szép lassan megnől.
Emiatt ne szomorkodj.:)
Számtalan nőnek ilyen a melle s a férfiaknak semmi baja vele.
Szóval neked is ajánlom h szép lassan barátkozz meeg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!