Melyik tampon/betét? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Héééy Csajok, nektek melyik tampon vagy betét jött be a legjobban és miért? És az normális ha egyik percben még boldog vagyok mert van a menstruáció mivel lehet majd babám, másik percben görcsös fájdalmaim vannak és akkor azt kívánom bárcsak ne lenne ez?2013. jún. 23. 14:21
1/4 anonim válasza:
En az elejen probaltam a Libresse-t de nagyon rossz a minosege! Elszakadt es az egesz ,,vatta" kijott darabokban belole.
Utana probaltam az always-t, ami bevalt.
Tamponok kozul o.b.-t hasznalok.
Ez valahol termeszetes, hogy mikor gorcsol azt mondod barcsak ne lenne.
18/L
2/4 anonim válasza:
Az elején Always-t használtam,jó nedvszívó,de a műanyag borítása nagyon zavart.Utána váltogattam a márkákat,mindig mást vettem.A Lidl-ös Siempre vált be leginkább.Tampont nem használok.
17/L
3/4 anonim válasza:
Én az Alwayst használom.Kicsit zörgős de én azzal érzem magam biztonságba!És jól tart. :) Nekem is sok a hangulatingadozásom mikor meg van.
4/4 anonim válasza:
11 vagyok és sok a folyásom én most a libresset használom de olways is jó ( még csak próbálgatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!