Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pont ballagásomra jön meg....

Pont ballagásomra jön meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukám azt mondta, hogy használjak mini tampont, de én nagyon félek, mert a családunkban volt már olyan probléma, hogy nem jött ki a tampon.. mit ajánlotok?

15/L

2013. jún. 9. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Miért ne jönne ki? Ott van rajta a kihúzó zsinór...megfogod és kihúzod vele, ennyi.

De egyébként miért ne lehetne ballagáson is akár betétet használni?

2013. jún. 9. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Használj éjszakai betétet.
2013. jún. 9. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Számtalan olyan fontos nap lesz még az életedben, amikor meg fog jönni. Ezt sajnos el kell fogadni. Ha betétet szoktál használni, akkor használhatsz most is. Esetleg vegyél egy nagyobb nedvszívóképességűt, hogy ne görcsölj ezen.
2013. jún. 9. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
én a citromot ajánlom, nekem bevált...minden nap ettem egy C vitamint és ittam egy két korty citromlevet+ hittem ebben a módszerben...van akinek nem válik be (lehet azért mert nem hisznek benne) én hittem és bevált :)
2013. jún. 9. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
nekem is volt már olyan hogy pl. előadtunk egy színdarabot, és még javában tartott a mensim... 1 betét és kész! fehér-citromsárga rövid tüllruha volt rajtam, senki se vett észre semmit! nyugi!
2013. jún. 9. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Ahhoz azért nagyon bénának kell leni, hogy ne tudja valaki kiszedni a tampont. Azért van rajt a madzag, hogy azt szépen kitekered, rántasz rajta egy határozottat, mielőtt felteszed, hogy még véletlenül se jöjjön ki kivételnél, aztán mehet fel, úgy, hogy kilóg a szál. Vagy használj nagyobb betétet.
2013. jún. 9. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is pont aznap jön meg:// Én éjszakai betétet fogok használni. Próbáld meg, közvetlenül a ballagási "ceremónia" előtt kicserélni, akkor nem lehet gond:) 14/l
2013. jún. 9. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is ballagasra fog, ha minden igaz. De engem semmiben nem gatol, vagyis oke, hogy nem kellemes, de en tampont hasznalok es semi bajom vele.
2013. jún. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!