Miért van ez velem? (lent, gyorsan)
7. hónapja szedek fogamzásgátlót, menzesz előtt pont egy héttel járok (szóval 30-1-én kell megjönnie).
Az előző havi gyógyszernél is ez volt: menzesz előtt egy héttel barnás váladék jött, ami nemcsak egy-két napid tartott, hanem egészen a menzesz megjöttéig. A menzeszemnek hétfőn kellett volna megjönnie, ehhez képest csak szerdán jött meg, de már aznap el is múlt... pedig min. 4 napig kéne tartania.
Már 4 napja barnáztam, amikor elmentem dokihoz, és ő azt mondta, h köztes vérzés, teljesen normális, mindent rendben talált, de ha akarom,ír fel új gyógyszert.. én mondtam, h majd ha nem javul.. hát nem javult..:(
Most menjek vissza, és írassak fel másik bogyót? Még van egy csomag ebből, amit most szedek..
Doki azt mondta egy hónapja, h ha nem javul/múlik el menjek vissza.. kénytelen leszek.. Egyébként viszonylag kevés van, a bugyimon nem igazán látni, csak ha vécézés után megtörlöm..:(
Hát nem tudom, de a köztes vérzésnek nem a 14. nap táján kellene lennie? Másrészt ez a késés-rövidülés sem olyan, amit egy legyintéssel el lehetne intézni, legalábbis szerintem.
Betegség miatt szeded, vagy fogamzásgátlás céljából?
fogamzásgátlás szempontjából.
amikor kérdeztem, azt mondta, h ettől függetlenül ugyanúgy véd, viszont azóta nem mertem együtt lenni óvszer nélkül a barátommal:( (egy hónapja).
A közti vérzés nem jó.Nekem anno azt mondta a dokim,hogy a gyógyszer valamilyen okból nem szívódott fel rendesen azért van.Védekezzünk extra óvszerrel.SAjna én terhes is lettem. :(
Lehet másik gyógyszertkellene szedned.Menj másik dokihoz.
Èn akkor 22 voltam.Akkor még "csak" barátom volt.Nem repesett.Èn sem,mert pont akkor költöztünk ki külföldre.Nem volt normális "életünk".Akkor kezdtünk dolgozni,lakást keresni.
Igen gyógyszer mellett lettem terhes.Sajnos.A babát elvetettem.Nehéz szívvel,de tudtam így jobb lesz mindenkinek. :(
Igen gyógyszert váltottam és csak az esküvö után hagytam abba.
Mára boldog 2 gyermekes anyuka vagyok a már férjemmel.Saját házban lakunk,megvan a mi kis életünk.A gyerekek 3 és 5 évesek. :)
Az élet is így "besegített".
Menj másik dokihoz és írass másik tabit ha szügséges.
sok boldogságot! :)
igen, az lesz, lehet, h még a jövőhéten, vagy max. a menzeszem(ha lesz...:( ) elmúltáig várok, és akkor íratok másikat, hátha az beválik, addig meg óvszer.. köszönöm a válaszokat.:)
Majd írj vissza egy választ ha voltál dokinál....
Ja,úgy vettem észre,hogy terhes vagyok,hogy nem jött meg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!