Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális dolgot művel a...

Normális dolgot művel a szervezetem?

Figyelt kérdés
4 hónapja volt terhességmegszakításom, azóta (az első menstruációm első napja óta) szedek fogamzásgátlót. Az utolsó 2 megvonásos vérzésem elég érdekesen alakult. Elkezdődött, tartott 3-4 napig, majd 2 napig semmi, ezt követően ismét. Szerintetek mennyi idő után fog beállni? Februárban babát szeretnénk. Aggódom.
2009. okt. 12. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha februárban babát szeretnétek, akkor sztem nemkéne foggátlóval védekeznetek. óvszert használjatok inkább, a menzeszed is helyreállna.
2009. okt. 12. 13:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Használnánk óvszert, de a hagyományos, boltban kaphatóak méretileg nem megfelelőek a páromra. :)
2009. okt. 12. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Köztes vérzés lehet a fogamzásgátlótól, de ha babát szeretnétek szerintem sem ezzel kellene védekeznetek. Óvszer, vagy fogamzásgátló hüvelykúpot is lehet kapni recept nélkül. Egyébként én nem is tudok fog.gátlót szedni, mert folyamatosan vérzek vagy pecsételek a szedése közben.
2009. okt. 12. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Előző vok. Nem lehet semmi a párod!! ;))
2009. okt. 12. 14:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Valóban nem az ;) Vigyázok is Rá! :)
2009. okt. 12. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom felfogni.... MEgölted a babádat, holott februárba akartok egyet?! Hihetetlen.. Mintha valami árucikk lenne... Ez borzasztó!!!
2009. okt. 14. 11:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Ha téged kidobott, megalázott, tönkretett valaki, akinek a gyermekét várod, biztos jobban döntöttél volna...

Ilyen esetben az ember nyilván ássa el magát, és ne kezdjen mással (aki érdemes rá) új életet... Így gondolod?

2009. okt. 14. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező. Miután feltettél egy kérdést, és nem írtad le az életedet, csak a szituációt, akkor igen ez a véleményem. Egyébként voltam hasonló helyzetben... Nem Téged ítéllek el, csak a tettet. Én nem vetettem el, csak elment... A tudat ott volt bennem is, hogy ez a gyerek, hozzá is tartozik, akit szívből gyűlölök.... És az anyósomékkal nem is tudtam volna megtenni, hogy elszakítom tőlük az unokát, de ez azzal is járt volna, hogy az a barom is ott van... ÉS teletömte volna a kis buksiját a sok hülyeségével, nem értette volna a kontrasztot az apja és az anyja között, nem tudtam volna megállni, hogy ne szakítsam el az apjátől, mert tönkretette az életem! Kellett idő, míg talpraálltam, és anyámékhoz mehettem volna a gyerekkel, persze a falu is a szájára vett volna... "ez a rendes lány... templomba jár, aztán zabigyereke van..." stb... Kétségbe voltam esve. Azt tudtam, hogy nem véletlen az érkezése... Aztán vége lett... Most tudom, hogy jobb így, és fura, de nagyon örülök, hogy nnem köt már semmi ahhoz az emberhez... De az élet szent számomra... Ezért. Nem akartam a lelkedbe gázolni, mert nem egyszerű a helyzet... De a szituáció,amit leírtál, nem tiszta.

Nekem ez a véleményem. Az élet szent... MErt utáltam, gyűlöltem a volt páromat, de a pici nem tehet semmiről... Nincsenek lehetetlen helyzetek. Hidd el nem egy habos-babos életem van. Sosem volt az. Mindenért küzdenem kellett. Tudom, milyen a kemény élet... Sajnálom, hogy akkor így döntöttél. Én belepusztultam, amikor kiderült, hogy... nem... De drukkolok, hogy sikerüljön NEktek.. Őszintén..

2009. okt. 14. 20:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 15. 08:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem értem azokat az embereket, aki ismeretlenül elítélnek másokat. Én sem szülnék még egyszer egy szemét alaknak, bármennyire is szent az élet. Én megszültem a fiamat, pedig tudtam, hogy csak magamnak szülök és én mondom: baromi nehéz egyedül egy gyerekkel. Ha anyuék nincsenek elvesztünk volna. Most házasságban élek és van egy 20 hónapos babánk. Viszont, ha visszatekerhetném az időt annó, lehet, hogy ezzel az ésszel másképp döntenék én is. Én megértelek és drukkolok a bábához, viszont ahogy már írtam ne fog.gátlóval védekezzetek, inkább próbáld ki a hüvelykúpot!
2009. okt. 15. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!