Lehet fürödni élővízbe tamponnal?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után kell cserélni? Probáltátok már? puszi:) 17/L2013. jún. 19. 15:02
1/6 anonim válasza:
Fürödtem már tengerbe is és a Balatonba is tamponnal. Amúgy fürcsi után cseréltem, igaz nem rögtön, mert száradtunk, meg beszélgettünk, kb fürcsi után egy órával.
2/6 anonim válasza:
Lehet. Csere, ha elázik (akár belülröl akár kivülröl).
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csak úgy lehet, ha a tampon zsinórját nem húzod ki, hanem úgy használod ahogy kiveszed a csomagolásból, mert ha kilóg a zsinór az is beszívja a vizet.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi életeim:)
2013. jún. 19. 15:18
5/6 anonim válasza:
ez a bizalmas öri bari bratyizás nekem túlzás tőled, de a kérdésedre a válasz az hogy lehet nyugodtan 2-3 óránként legalább cseréld és tényleg ne lógjon ki a zsinor picit nyomd bejjebb.
6/6 anonim válasza:
Azért egy picit légy óvatos a tengerben.
Cápa veszély esetleg nem túl veszélytelen!!! A vérzést megérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!