Hogy kell tamponnal úszni?
Figyelt kérdés
Mindent írjatok le, ami ide tartozik. Milyen vízbe lehet csak menni, mennyi időnként kell cserélni? Minden részletet kérek! Köszönöm előre is.2013. jún. 12. 14:08
1/22 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy nem csak úsznánk, hanem inkább meleg termálvízben üldögélnénk.
2013. jún. 12. 14:10
2/22 anonim válasza:
Hát nekem fogalmam sincs,én csak egy kukabúvár vagyok :)
3/22 anonim válasza:
ha egy tampon jól van felrakva akkor nem érzed igy mindent ugyanugy tudsz csinálni. 2-3 óránként mindenképp ajánlatos cserélni. Bármilyen vizben lehet uszni vele.
4/22 A kérdező kommentje:
Jól van pogácsa felfogtam én is szeretlek >.<
2013. jún. 12. 14:11
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon gyors választ. :)
2013. jún. 12. 14:12
6/22 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy amikor kimész a vízből, azonnal csere!
7/22 anonim válasza:
Mivel gyakorlatilag fel a hüvelybe nem megy a víz, ezért teljesen mindegy, hogy milyen vízbe mész vele, úgyis a madzag lesz csak vizes. Használj tampont eleinte csak ,,szárazföldön", így kitapasztalhatod, hogy milyen a vérzésed, egy tampon mennyi ideg bírja átázás nélkül nálad. Tegyél alá betétet, akkor nem lesz baleset. Ha kitapasztaltad, akkor már nagyjából tudni fogod a vízben, hogy mikor kell cserélni, de átlagosan 3 óra az ideálisnak mondható, ha erősebben megvan. Gyakrabban azért nem érdemes, mert a ki-be húzgálás felsértheti a hüvelyfalat (hacsak nem telik meg 2 óra alatt, akkor persze cserélni kell). Én számtalanszor voltam usziban, Balatonban vele, semmi baj nem lett belőle, persze a kézmosást, stb. itt is be kell tartani.
8/22 A kérdező kommentje:
Rendben. :) És ha mondjuk 10 perc múlva jövök ki? Akkor is?
2013. jún. 12. 14:14
9/22 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam tampont használni, csak vízben még nem voltam vele ezért izgulok egy kicsit.
2013. jún. 12. 14:15
10/22 anonim válasza:
Dehogy, tök fölösleges 10 percenként cserélgetni. Annyira mélyre felrakod, hogy nem érintkezik a vízzel. Ha letelt a 2-3 óra, akkor bőven elég, addig nyugodtan ki-be mászkálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!