Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy kell tamponnal úszni?

Hogy kell tamponnal úszni?

Figyelt kérdés
Mindent írjatok le, ami ide tartozik. Milyen vízbe lehet csak menni, mennyi időnként kell cserélni? Minden részletet kérek! Köszönöm előre is.

2013. jún. 12. 14:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy nem csak úsznánk, hanem inkább meleg termálvízben üldögélnénk.
2013. jún. 12. 14:10
 2/22 anonim válasza:
42%
Hát nekem fogalmam sincs,én csak egy kukabúvár vagyok :)
2013. jún. 12. 14:10
 3/22 anonim ***** válasza:
ha egy tampon jól van felrakva akkor nem érzed igy mindent ugyanugy tudsz csinálni. 2-3 óránként mindenképp ajánlatos cserélni. Bármilyen vizben lehet uszni vele.
2013. jún. 12. 14:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Jól van pogácsa felfogtam én is szeretlek >.<
2013. jún. 12. 14:11
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon gyors választ. :)
2013. jún. 12. 14:12
 6/22 anonim ***** válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy amikor kimész a vízből, azonnal csere!
2013. jún. 12. 14:13
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel gyakorlatilag fel a hüvelybe nem megy a víz, ezért teljesen mindegy, hogy milyen vízbe mész vele, úgyis a madzag lesz csak vizes. Használj tampont eleinte csak ,,szárazföldön", így kitapasztalhatod, hogy milyen a vérzésed, egy tampon mennyi ideg bírja átázás nélkül nálad. Tegyél alá betétet, akkor nem lesz baleset. Ha kitapasztaltad, akkor már nagyjából tudni fogod a vízben, hogy mikor kell cserélni, de átlagosan 3 óra az ideálisnak mondható, ha erősebben megvan. Gyakrabban azért nem érdemes, mert a ki-be húzgálás felsértheti a hüvelyfalat (hacsak nem telik meg 2 óra alatt, akkor persze cserélni kell). Én számtalanszor voltam usziban, Balatonban vele, semmi baj nem lett belőle, persze a kézmosást, stb. itt is be kell tartani.
2013. jún. 12. 14:13
 8/22 A kérdező kommentje:
Rendben. :) És ha mondjuk 10 perc múlva jövök ki? Akkor is?
2013. jún. 12. 14:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam tampont használni, csak vízben még nem voltam vele ezért izgulok egy kicsit.
2013. jún. 12. 14:15
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, tök fölösleges 10 percenként cserélgetni. Annyira mélyre felrakod, hogy nem érintkezik a vízzel. Ha letelt a 2-3 óra, akkor bőven elég, addig nyugodtan ki-be mászkálhatsz.
2013. jún. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!